Університет Брігама Янга: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
WikitanvirBot (обговорення | внесок)
м r2.7.1) (робот додав: it:Brigham Young University (Utah)
EmausBot (обговорення | внесок)
м r2.7.2+) (робот змінив: it:Brigham Young University
Рядок 31: Рядок 31:
[[fr:Université Brigham Young]]
[[fr:Université Brigham Young]]
[[he:אוניברסיטת בריגהם יאנג]]
[[he:אוניברסיטת בריגהם יאנג]]
[[it:Brigham Young University (Utah)]]
[[it:Brigham Young University]]
[[ja:ブリガムヤング大学]]
[[ja:ブリガムヤング大学]]
[[ko:브리검영 대학교]]
[[ko:브리검영 대학교]]

Версія за 22:47, 1 жовтня 2012

Координати: 40°15′ пн. ш. 111°39′ зх. д. / 40.250° пн. ш. 111.650° зх. д. / 40.250; -111.650 Університет Бригам Янг (Прово, США) - це великий приватний (належить Церкві Ісуса Христа Святих Останніх днів ("Церква Мормонів")) університет, заснований на релігійних на моральних принципах. УБЯ [розташований у містечку Прово, штат Юта, США] - найбільший релігійний університет в Сполучених штатах Америки, є одним з найбільших за розмірами приватних університетів світу. Приблизно 98% з 34 000 студентів Університету Бригаму Янга є Святими останніх днів, або Мормонами. Одна третина студентів які навчаються в УБЯ, є мешканцями штату ЮТА.

Студенти Університету Бригам Янг повинні дотримуватися кодексу честі, який заснований на вченнях Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів. Цей кодекс включає в себе дотримування закону чесноти у навчанні, особистої гідності, стандартів одягу та зовнішнього вигляду, а також підчинятися законам цнотливості (забораняється вступати в будь-які статеві стосунки до шлюбу) та Слову Мудрості (не можна палити, вживати будь-які алкогольні напої, чай, каву та шкідливі речовини), які широко пропагує Церква Ісуса Христа Святих останніх днів.

Приблизно 97% усіх випусників УБЯ чоловічої та 32% жіночої статі до вступу в університет, або під час академічної відпустки, відслужили два роки на місії повного дня, як представники Мормонської церкви по всьому світу.

Посилання

Шаблон:Link GA