Обговорення користувача:Akhristov: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
DixonDBot (обговорення | внесок)
м Сповіщення користувача про статті без джерел
DixonDBot (обговорення | внесок)
Сповіщення користувача про статті без джерел
Рядок 15: Рядок 15:
# [[Добропорядне користування]]
# [[Добропорядне користування]]
# [[Умлаут (діакритичний знак)]]
# [[Умлаут (діакритичний знак)]]
Зауважте, що можливо деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{tl|без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --[[Користувач:DixonDBot|DixonDBot]] ([[Обговорення користувача:DixonDBot|обговорення]]) 14:59, 15 грудня 2012 (UTC)
Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{tl|без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --[[Користувач:DixonDBot|DixonDBot]] ([[Обговорення користувача:DixonDBot|обговорення]]) 14:59, 15 грудня 2012 (UTC)

Версія за 20:15, 16 грудня 2012

Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Я дещо відредагував Вашу статтю, проте сподіваюсь Ви і далі будете розвивати її. Якщо мої зміни Вас не влаштовують, то Ви в праві їх скасувати. --ElimBot 18:42, 12 жовтня 2008 (UTC)

Конституційний Суд України

Вибачте, але згідно Конституції суддя Конституційного Суду стає правомочним лише після складення присяги у Верховній Раді. Тому Ваші правки щодо судей Гавриша та Костицького у підрозділі "Поточний склад" є дещо передчасними. — Це написав, але не підписав, користувач Fufnf (обговореннявнесок). --ElimBot 18:42, 12 жовтня 2008 (UTC)[відповісти]

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Кратна зоря
  2. Добропорядне користування
  3. Умлаут (діакритичний знак)

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:59, 15 грудня 2012 (UTC)[відповісти]