Трой МакКлур: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Addbot (обговорення | внесок)
м Вилучення 1 інтервікі, відтепер доступних на Вікіданих: d:q1504550
Vovchyck (обговорення | внесок)
мНемає опису редагування
Рядок 11: Рядок 11:
}}
}}




'''Трой МакКлур''' ({{lang-en|Troy McClure}}) — персонаж "[[Сімпсони|Сімпсонів]]", герой численних фільмів.
== Загальний опис ==
== Загальний опис ==
Він чоловік середнього віку, йому 46 років. Якщо по серіалу рахувати фільми, в яких Трой знімався, вийде не менше 100. Представляється завжди, починаючи словами: "Привіт, Я Трой МакКлур, ви мабуть пам'ятаєте мене за такими фільмами, як..." і починає називати їх. Деяких персонажів це вже дратує; більше того, є версія, що деякі з його фільмів він вигадав або в них не знімався. Хоча насправді часто знімався у різних короткометражних фільмах наукового характеру. У нього є асистент - хлопчик на ім'я Біллі, який його дуже шанує. Трой був одружений на [[Патті і Сельма Був'є|Сельмі Був'є]], але не по любові, а через бізнес. До фільмів, в яких він хотів зніматися, допускали тільки одружених акторів. За час одруження на Сельмі Трой дуже зблизився з [[Гомер Сімпсон|Гомером]] і розповів йому про свою аферу. Гомер цей обман викрив. Сельма страшенно образилася на Троя і вони згодом розлучилися.
=== Загальна характеристика ===
'''Трой МакКлур''' ({{lang-en|Troy McClure}}) — персонаж "Сімпсонів", герой численних фільмів. Він чоловік середнього віку, йому 46 років. Якщо по серіалу рахувати фільми, в яких Трой знімався, вийде не менше 100. Представляється завжди, починаючи словами: "Привіт, Я Трой МакКлур, ви мабуть пам'ятаєте мене за такими фільмами, як..." і починає називати їх. Деяких персонажів це вже дратує; більше того, є версія, що деякі з його фільмів він вигадав або в них не знімався. Хоча насправді часто знімався у різних короткометражних фільмах наукового характеру. У нього є асистент - хлопчик на ім'я Біллі, який його дуже шанує. Трой був одружений на [[Патті і Сельма Був'є|Сельмі Був'є]], але не по любові, а через бізнес. До фільмів, в яких він хотів зніматися, допускали тільки одружених акторів. За час одруження на Сельмі Трой дуже зблизився з [[Гомер Сімпсон|Гомером]] і розповів йому про свою аферу. Гомер цей обман викрив. Сельма страшенно образилася на Троя і вони згодом розлучилися.


=== Розвиток героя ===
=== Розвиток героя ===
Рядок 21: Рядок 23:
мусить зніматися у будь-яких типах реклам. Окрім цього Трой іноді веде природничі програми про тварин і птахів.
мусить зніматися у будь-яких типах реклам. Окрім цього Трой іноді веде природничі програми про тварин і птахів.


=== Озвучення персонажа ===
== Озвучення персонажа ==


Голос персонажа належить [[Філ Гартман|Філу Гартману]], який озвучував Троя до дев'ятого сезону. Філ Гартман загинув у 1998 році
Голос персонажа належить [[Філ Гартман|Філу Гартману]], який озвучував Троя до дев'ятого сезону. Філ Гартман загинув у 1998 році

Версія за 10:42, 19 грудня 2013

Персонаж мультфільму
Трой МакКлур
Troy McClure
Стать чоловіча
Вперше з'явився Серія: Гомер проти Лізи і 8-ма заповідь
Озвучення Філ Гартман
(Phil Hartman)
Вік 46
Колір волосся коричневе
Робота Актор
Родичі Дружина (колишня): Сельма Був'є


Трой МакКлур (англ. Troy McClure) — персонаж "Сімпсонів", герой численних фільмів.

Загальний опис

Він чоловік середнього віку, йому 46 років. Якщо по серіалу рахувати фільми, в яких Трой знімався, вийде не менше 100. Представляється завжди, починаючи словами: "Привіт, Я Трой МакКлур, ви мабуть пам'ятаєте мене за такими фільмами, як..." і починає називати їх. Деяких персонажів це вже дратує; більше того, є версія, що деякі з його фільмів він вигадав або в них не знімався. Хоча насправді часто знімався у різних короткометражних фільмах наукового характеру. У нього є асистент - хлопчик на ім'я Біллі, який його дуже шанує. Трой був одружений на Сельмі Був'є, але не по любові, а через бізнес. До фільмів, в яких він хотів зніматися, допускали тільки одружених акторів. За час одруження на Сельмі Трой дуже зблизився з Гомером і розповів йому про свою аферу. Гомер цей обман викрив. Сельма страшенно образилася на Троя і вони згодом розлучилися.

Розвиток героя

Трой був досить знаменитим кіноактором у 1970х роках, навіть знявся у повнометражних фільмах. З часом його популярність почала стрімко згасати і він мусив перейти на короткометражки. У рекламах він свого стилю ніколи не міняє - починає говорити так само і так само називає фільми. Оскільки Трой не завжди має фінансування (а над ним є досить потужне керівництво - Трой мусить зніматися у будь-яких типах реклам. Окрім цього Трой іноді веде природничі програми про тварин і птахів.

Озвучення персонажа

Голос персонажа належить Філу Гартману, який озвучував Троя до дев'ятого сезону. Філ Гартман загинув у 1998 році і заміну голосу Трою МакКлуру не знайшли. Востаннє він мав звукову роль у серії Мама-Барт, де Барт застрілив пташку, але дуже засоромився і вирішив врятувати її пташенят, але то були ящірки. Трой МакКлур ще декілька разів з'являвся у серіалі, але не говорив. Персонаж ще іноді з'являється у коміксах, де його прізвище було змінено з "МакКлур" на "МакКлюр", але і там голосу майже не подає.

Див.також


Шаблон:Link FA Шаблон:Link GA Шаблон:Link GA