Marc O’Polo: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[перевірена версія][перевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
→‎Історія: доповнення
→‎Історія: доповнення
Рядок 38: Рядок 38:


== Історія ==
== Історія ==
Заснований у [[1967]] році у [[Стокгольм]]і шведами Рольфом Ліндом, Гете Гуссом та американцем Джеррі О'Шитсом. На ідею створення надихнув [[індус]], який продавав на вулиці прості [[бавовна|бавовняні]] [[сорочка|сорочки]] ручної роботи<ref name="wildberries"/>. Засновникам сподобалась легка і приємна натуральна тканина, і вони поставили собі на меті створити зручний, простий та стильний бренд одягу, який підкреслював би індивідуальність його власника.
Бренд був заснований у [[1967]] році у [[Стокгольм]]і шведами Рольфом Ліндом, Гете Гуссом та американцем Джеррі О'Шитсом. На ідею створення надихнув [[індус]], який продавав на вулиці прості [[бавовна|бавовняні]] [[сорочка|сорочки]] ручної роботи<ref name="wildberries"/>. Засновникам сподобалась легка і приємна натуральна тканина, і вони поставили собі на меті створити зручний, простий та стильний бренд одягу, який підкреслював би індивідуальність його власника. Перший асортимент компанії складався лише із сорочок, які почали продаватися у магазинах Стокгольма.


В [[1968]] році було випущено першу колекцію одягу із лейблом Marc O’Polo. У тому ж році Вернер Бек заснував Marc O’Polo Germany під назвою «Marc O’Polo Textilvertrieb Werner Böck GmbH» зі штаб-квартирою у Штефанскірхені, [[Німеччина]].
В [[1968]] році було випущено першу колекцію одягу із лейблом Marc O’Polo. Колекція складалася із 3-х моделей. Із самого початку вироби Marc O’Polo почали користуватися попитом. У тому ж році компанія вийшла на німецький ринок; Вернер Бек заснував Marc O’Polo Germany під назвою «Marc O’Polo Textilvertrieb Werner Böck GmbH» зі штаб-квартирою у Штефанскірхені, [[Німеччина]].


Продукція орієнтована на чоловіків та жінок у віці від 20 до 45 років. Щороку компанія випуская 4 колекції: «весна-літо», «літо», «осінь-зима» та «зима». Усі модели подходят одна до одної та комбінуються. Компанія робить кольоровий акцент на [[коричневий колір|коричневий]], [[синій колір|синій]] і [[білий колір|білий]] кольори, а вироби оригінально декоровані [[вишивка|вишивкою]] та аплікаціями.
Продукція орієнтована на чоловіків та жінок у віці від 20 до 45 років. Щороку компанія випускає 4 колекції: «весна-літо», «літо», «осінь-зима» та «зима». Усі модели подходят одна до одної та комбінуються. Компанія робить кольоровий акцент на [[коричневий колір|коричневий]], [[синій колір|синій]] і [[білий колір|білий]] кольори, а вироби оригінально декоровані [[вишивка|вишивкою]] та аплікаціями.


== Примітки ==
== Примітки ==

Версія за 13:00, 3 листопада 2014

Marc O’Polo
Тип акціонерне товариство
Форма власності Societas Europaea[1]
Галузь одяг, взуття
Засновано 1967
Засновник(и) Рольф Лінд, Гете Гусс і Джеррі О'Шитс
Штаб-квартира Гофгартенштрассе 1, 83071 Штефанскірхен, Німеччина
www.marc-o-polo.de
CMNS: Marc O’Polo у Вікісховищі

Marc O’Polo — німецький бренд одягу та взуття. Штаб-квартира знаходиться у Штефанскірхені, Німеччина. Спеціалізується на виробництві і продажі одягу у стилі casual. Заснований у 1967 році у Стокгольмі.

Має 2 609 фірмових магазинів, а продукція представлена у більше 30 країнах світу. Фабрики компанії знаходяться у більше 20 країнах. У виробництві продукції застосовуються екологічно зберігаючі технології[2].

Історія

Бренд був заснований у 1967 році у Стокгольмі шведами Рольфом Ліндом, Гете Гуссом та американцем Джеррі О'Шитсом. На ідею створення надихнув індус, який продавав на вулиці прості бавовняні сорочки ручної роботи[2]. Засновникам сподобалась легка і приємна натуральна тканина, і вони поставили собі на меті створити зручний, простий та стильний бренд одягу, який підкреслював би індивідуальність його власника. Перший асортимент компанії складався лише із сорочок, які почали продаватися у магазинах Стокгольма.

В 1968 році було випущено першу колекцію одягу із лейблом Marc O’Polo. Колекція складалася із 3-х моделей. Із самого початку вироби Marc O’Polo почали користуватися попитом. У тому ж році компанія вийшла на німецький ринок; Вернер Бек заснував Marc O’Polo Germany під назвою «Marc O’Polo Textilvertrieb Werner Böck GmbH» зі штаб-квартирою у Штефанскірхені, Німеччина.

Продукція орієнтована на чоловіків та жінок у віці від 20 до 45 років. Щороку компанія випускає 4 колекції: «весна-літо», «літо», «осінь-зима» та «зима». Усі модели подходят одна до одної та комбінуються. Компанія робить кольоровий акцент на коричневий, синій і білий кольори, а вироби оригінально декоровані вишивкою та аплікаціями.

Примітки

Посилання