Андроновка (станція МЦК): відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[перевірена версія][перевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
Рядок 6: Рядок 6:


== Технічні характеристики ==
== Технічні характеристики ==
Має дві платформи: берегову, на якій зупиняються електропоїзди, прямуючі за годинниковою стрілкою, і острівну - для поїздів прямуючих проти годинникової стрілки в бік станції [[Ізмайлово (станція МЦК)|Ізмайлово]]. З вестибюля на платформи веде ескалаторний спуск і сходи. Вестибюль знаходиться в південній її частині, на пішохідному мосту через колії. Виходи з моста в двох напрямках - до зупинного пункту [[Фрезер (платформа)|Фрезер]] і [[Проїзд Фрезер|проїзду Фрезер]], а також в напрямку [[2-а вулиця Ентузіастів|2-ої вулиці Ентузіастів]] .
Має дві платформи: берегову, на якій зупиняються електропоїзди, прямуючі за годинниковою стрілкою, і острівну - для поїздів прямуючих проти годинникової стрілки в бік станції [[Ізмайлово (станція МЦК)|Ізмайлово]]. З вестибюля на платформи веде ескалаторний спуск і сходи. Вестибюль знаходиться в південній її частині, на пішохідному мосту через колії. Виходи з моста в двох напрямках - до зупинного пункту [[Фрезер (платформа)|Фрезер]] і [[Проїзд Фрезер|проїзду Фрезер]], а також в напрямку [[2-а вулиця Ентузіастів|2-ї вулиці Ентузіастів]].

Є кінцевою для деяких поїздів, що йдуть на ніч в парк відстою, розташований на території станції Андронівка.


== Примітки ==
== Примітки ==

Версія за 20:35, 15 жовтня 2016

Андронівка - зупинний пункт/пасажирська платформа Малого кільця Московської залізниці, яка обслуговує маршрут міського електропоїзда - Московське центральне кільце. Розташована в північній горловині однойменної станції. Відкрита 10 вересня 2016 року[1][2] з початком пасажирського руху електропоїздів МЦК.

Розташування

Знаходиться в північній горловині однойменної станції, на північ від шляхопроводу Казанського напрямку МЗ (в той час як основні парки станції Андронівка розташовані на південь від нього).

Технічні характеристики

Має дві платформи: берегову, на якій зупиняються електропоїзди, прямуючі за годинниковою стрілкою, і острівну - для поїздів прямуючих проти годинникової стрілки в бік станції Ізмайлово. З вестибюля на платформи веде ескалаторний спуск і сходи. Вестибюль знаходиться в південній її частині, на пішохідному мосту через колії. Виходи з моста в двох напрямках - до зупинного пункту Фрезер і проїзду Фрезер, а також в напрямку 2-ї вулиці Ентузіастів.

Є кінцевою для деяких поїздів, що йдуть на ніч в парк відстою, розташований на території станції Андронівка.

Примітки

  1. Опубликована новая схема метро с МЦК. Москва 24. Процитовано 1 вересня 2016.
  2. ТАСС: Общество - Власти Москвы назвали станции МЦК, которые не откроются 10 сентября