Місце поховання: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Ink (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''Мі́сце похова́ння''' — [[кладовище]], [[крематорій]], [[колумбарій]] або інша будівля чи споруда, призначена для організації [[поховання]] померлих.
'''Мі́сце похова́ння'''&nbsp;— [[цвинтар]], [[крематорій]], [[колумбарій]] або інша будівля чи споруда, призначена для організації [[поховання]] померлих<ref>[http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/1102-15 Закон України Про поховання та похоронну справу]</ref>.


'''Місце почесного поховання''' — спеціально відведена земельна ділянка на території кладовища чи за його межами, призначена для організації почесних поховань.
'''Місце почесного поховання'''&nbsp;— спеціально відведена земельна ділянка на території кладовища чи за його межами, призначена для організації почесних поховань.


==Дивіться також==
==Дивіться також==

Версія за 08:52, 29 листопада 2016

Мі́сце похова́ння — цвинтар, крематорій, колумбарій або інша будівля чи споруда, призначена для організації поховання померлих[1].

Місце почесного поховання — спеціально відведена земельна ділянка на території кладовища чи за його межами, призначена для організації почесних поховань.

Дивіться також

Джерела


  1. Закон України Про поховання та похоронну справу