Ленні Леонард: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Anatoliy-024 (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
{{Персонаж мультфільму
{{Персонаж мультфільму
| ім'я = Ленні Леонард<br />''Lenny Leonard''
| ім'я = Ленні Леонард<br />''Lenny Leonard''
| зображення =
| зображення = [[Категорія:Зображення:lenny03.jpg|360px]]
| вік = 39
| вік = 39
| стать = чоловіча
| стать = чоловіча

Версія за 15:15, 3 листопада 2008

Персонаж мультфільму
Ленні Леонард
Lenny Leonard
Стать чоловіча
Вперше з'явився «Life on the Fast Lane»
Озвучення Гаррі Шірер
Вік 39
Колір волосся чорне
Робота фізик, працівник АЕС

Ленні Леонард (англ. Lenny Leonard) — один з вигаданих персонажів мультсеріалу Сімпсони. Ленні працює на Спрингфілдській АЕС і є близьким другом Карла Карлсона та Гомера Сімпсона.

Біографія

Точні біографічні данні Ленні відсутні. Відомо, що Ленні на півтора роки старший від Гомера — отже йому мусить бути 39 років. Перша згадка про дитинство Ленні з'являється у епізоді про табір товстунів, у якому він у 12-річному віці познайомився з Гомером Сімпсоном. Ще змалку Ленні був знайомий з Карлом Карлсоном, з яким залишався другом протягом усього свого життя. У віці 16 років Ленні товаришував з Мардж, майбутньою дружиною Гомера. Із серіалу з'ясовується, що Ленні народився у Чікаго, що він буддист і що він частково має російське коріння (зокрема, його бабуся відсиділа 20 років у радянських таборах). Ленні працює на Спрінгфілдській АЕС разом із своїми друзями, але він також часто зображений на інших роботах: коли Монтгомері Бернс збанкрутів, Ленні став директором, у одному із снів Гомера він стає президентом США.

Особливості персонажу

Ленні — кращий друг Гомера. Як і Гомер — він одягається досить буденно і примітивно: чорні штани, зелена сорочка і підтяжки. Ленні дуже дбає про своє волосся і має чудову зачіску (на відміну від Гомера), що стає об'єктом числених жартів на роботі. Він також дбає про свій зовнішній вигляд і не шкодує на це гроші: коли Ленні виграв 2500 доларів від продажу акцій, він зробив собі пластичну операцію, у результаті котрої його обличчя на деякий час залишалося у постійній посмішці. Також Ленні має найкращого друга Карла Карлсона, з яким він живе разом в одній квартирі, що стало приводом для жартів Гомера щодо гомосексуальних зв'язків своїх друзів. Пізніше, коли в дній із серій він став священиком — він одружив усі гомосексуальні пари міста і з усіх сил тиснув на Ленні і Карла, щоб вони теж одружились.

Фінансове і сімейне становище

Ленні неодружений і це іноді відчайдушно намагалась виправити Мардж, яка вважає, що головне щоб була дружина й діти. Але Ленні не робить нічого, щоб могло сподобатись жінкам — увесь свій вільний час він п'є пиво разом з Гомером та друзями у Таверні Мо. Фінансове становище Ленні чітко не визначене — у серії «Мардж - маклер» (у котрій Мардж продала Фландерсам "Будинок Жаху", а Гомер побив Снейка на даху його ж машини), Ленні мав жалюгідний будинок і не мав за що жити. Однак, пізніше він мав чудову квартиру і плазмовий телевізор з тенісним майданчиком. У серіалі Ленні часто показується звичайним робітником, який випадково розбагатів. Наприклад те, що він купив спортивну машину і вставив діамант у зуб і пупок свідчить про те, що він зовсім не бідний. На відміну від інших працівників АЕС він має наукову ступінь з фізики, але нічим не відрізняється від інших працівників — ні розумом, ні працьовитістю, ні здібностями.