Обговорення користувача:Pohorynsky: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
→‎Вежа-каплиця: нова тема
Basio (обговорення | внесок)
Рядок 88: Рядок 88:


Прошу звернути увагу на [[Вікіпедія:Перейменування статей/Аріанська вежа-каплиця (Тихомель) → Каплиця Сенют]]--[[Користувач:UeArtemis|ЮеАртеміс]] ([[Обговорення користувача:UeArtemis|обговорення]]) 08:59, 28 лютого 2017 (UTC)
Прошу звернути увагу на [[Вікіпедія:Перейменування статей/Аріанська вежа-каплиця (Тихомель) → Каплиця Сенют]]--[[Користувач:UeArtemis|ЮеАртеміс]] ([[Обговорення користувача:UeArtemis|обговорення]]) 08:59, 28 лютого 2017 (UTC)

== Блокування від 28 лютого 2017 ==

{{блокування|3 дні|систематичними порушеннями [[ВП:НО]], [[ВП:ВАНД|вандалізмом]]}}

Версія за 10:01, 28 лютого 2017

Цей користувач покинув Вікіпедію.
Щотридцять днів оновлюваний архів обговорення що це?


Архіви:

Радзивил

Вітаю! Може, знадобиться JAN JERZY RADZIWIŁŁ H. TRĄBY Ще JERZY RADZIWIŁŁ H. TRĄBY--Д-D (обговорення) 08:24, 25 грудня 2016 (UTC)[відповісти]

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 2-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2016 року

З Новим Роком і Різдвом! --Олег (обговорення) 21:21, 8 січня 2017 (UTC)[відповісти]

User:EGalvez (WMF)/Sandbox/MassMessageTest

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey (revised heading)

Долучайтеся до Вікімарафону-2017!

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Pohorynsky!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)[відповісти]

Rzyszczewskі

Вітаю! Жищевскі, вважаю. Однак - це, як тут деякі скажуть - порушує правопис. --Д-D (обговорення) 10:31, 31 січня 2017 (UTC)[відповісти]

Так і в нашій літературі скрізь. Дякую. --Pohorynsky (обговорення) 10:34, 31 січня 2017 (UTC)[відповісти]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Вежа-каплиця

Прошу звернути увагу на Вікіпедія:Перейменування статей/Аріанська вежа-каплиця (Тихомель) → Каплиця Сенют--ЮеАртеміс (обговорення) 08:59, 28 лютого 2017 (UTC)[відповісти]

Блокування від 28 лютого 2017

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичними порушеннями ВП:НО, вандалізмом для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.
  1. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  2. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.
  3. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  4. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.