CodeLite: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
Немає опису редагування
Рядок 15: Рядок 15:
}}
}}


'''CodeLite''' - [[Вільне програмне забезпечення|вільне]] кросплатформенне [[інтегроване середовище розробки]] для [[C (мова програмування)|С]]/[[C++|С++]]/[[PHP]]/[[NodeJS]]. Розроблене з використанням [[wxWidgets]] в дусі вільного програмного забезпечення — для його [[компіляція|компіляції]] та [[зневадження]] використовується тільки вільне програмне забезпечення ([[MinGW]] та [[GDB]]). CodeLite поширюється на умовах ліцензії [[GNU General Public License|GNU GPL]] версії 2 або новішої. Середовище розробляється з використанням самого себе, випускаються щоденні оновлення, які доступні через [[Subversion]]. На сайті можна знайти детальні інструкції як зкомпілювати середовище.
'''CodeLite''' - [[Вільне програмне забезпечення|вільне]] кросплатформенне [[інтегроване середовище розробки]] для [[C (мова програмування)|С]]/[[C++|С++]]/[[PHP]]/[[Node.js]]. Розроблене з використанням [[wxWidgets]] в дусі вільного програмного забезпечення — для його [[компіляція|компіляції]] та [[зневадження]] використовується тільки вільне програмне забезпечення ([[MinGW]] та [[GDB]]). CodeLite поширюється на умовах ліцензії [[GNU General Public License|GNU GPL]] версії 2 або новішої. Середовище розробляється з використанням самого себе, випускаються щоденні оновлення, які доступні через [[Subversion]]. На сайті можна знайти детальні інструкції як зкомпілювати середовище.


== Можливості середовища ==
== Можливості середовища ==

Версія за 22:45, 22 березня 2017

CodeLite
Codelite2.0-Screenshot
Знімок CodeLite
Тип Середовище розробки програмного забезпечення
Розробник Eran Ifrah
Стабільний випуск 10 (4 січня 2017; 7 років тому (2017-01-04))
Версії 17.0.0 (14 січня 2023)[1]
Нестабільний випуск Downloads at GitHub
Операційна система Кросплатформенне програмне забезпечення
GNU фреймворк wxWidgets
Мова програмування C++
Ліцензія GNU GPL
Репозиторій github.com/eranif/codelite
Вебсайт www.codelite.org

CMNS: CodeLite у Вікісховищі

CodeLite - вільне кросплатформенне інтегроване середовище розробки для С/С++/PHP/Node.js. Розроблене з використанням wxWidgets в дусі вільного програмного забезпечення — для його компіляції та зневадження використовується тільки вільне програмне забезпечення (MinGW та GDB). CodeLite поширюється на умовах ліцензії GNU GPL версії 2 або новішої. Середовище розробляється з використанням самого себе, випускаються щоденні оновлення, які доступні через Subversion. На сайті можна знайти детальні інструкції як зкомпілювати середовище.

Можливості середовища

Можливості компіляції

Крім вільного програмного забезпечення CodeLite може використовувати компілятори сторонніх розробників, які підтримують інтерфейс командного рядка.

Дивись також

  1. Release 17.0.0 — 2023.