Someone Put Your Hand Out: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Мітки: Редагування з мобільного пристрою Редагування через мобільну версію
Мітки: Редагування з мобільного пристрою Редагування через мобільну версію
Рядок 25: Рядок 25:


==Концертні виступи==
==Концертні виступи==
Сам Майкл ніколи не виконував пісню на публіку, але інструментальна інтерлюдія ввійшла у сет-лист [[Dangerous World Tour]].
Сам Майкл ніколи не виконував пісню на публіку, але інструментальна інтерлюдія ввійшла у сет-лист першої частини [[Dangerous World Tour]] (1992).


==Примітки==
==Примітки==

Версія за 15:57, 20 березня 2019

Someone Put Your Hand Out
Сингл Майкла Джексона
Випущений травень 1992
Формат касета, 3-дюймовий CD-диск
Записаний 1987, 1992
Жанр Балада
Тривалість 5:25
Лейбл Epic Records, Pepsi
Хронологія синглів Майкла Джексона
Попередній
←
In The Closet
(1992)
Jam
(1992)
Наступний
→

Someone Put Your Hand Out - ексклюзивний сингл, який випустила Pepsi. Сингл був випущений у період випуску альбому Dangerous. Також пісня з'явилася на третьому диску збірника The Ultimate Collection (2004). Пісня була випущена як промо-сингл, щоб прорекламувати майбутній тур Джексона Dangerous World Tour.

Історія створення

Спочатку пісня була записана Джексоном для альбому Bad, потім співак перепрацював ії для альбому Dangerous, але тоді вона теж не увійшла в альбом. Тоді співак разом з Pepsi випустив пісню як ексклюзивний сингл.

Історія релізу

У трані 1992 року пісня була випущена на 3-дюймових CD та на компакт-касетах. Сингл був випущений для реклами Dangerous World Tour, який почався 27 червня 1992 року у Мюнхені, Германія. Також у 1993 році у Бразилії був випущений CD з "Someone Put Your Hand Out" та іншими, рідкими та невипущеними піснями співака. Диск був випущений як рекламний та дуже малим тиражем.

Концертні виступи

Сам Майкл ніколи не виконував пісню на публіку, але інструментальна інтерлюдія ввійшла у сет-лист першої частини Dangerous World Tour (1992).

Примітки

  1. Диск Someone Put Your Hand Out на Discogs (https://www.discogs.com/Michael-Jackson-Someone-Put-Your-Hand-Out/release/1152081)