Пісенний конкурс Євробачення 1993: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
ArthurBot (обговорення | внесок)
м робот додав: hr:Pjesma Eurovizije 1993.
Немає опису редагування
Рядок 10: Рядок 10:
| Ноль очков = нема
| Ноль очков = нема
}}
}}
'''Пісенний конкурс Євробачення 1993''' став 38-м [[Пісенний конкурс Євробачення|конкурсом пісні Євробачення]]. Він пройшов [[15 травня]] [[1993]] року в місті [[Мілстріт]], [[Ірландія]]. У конкурсі відбулися значні зміни, 3 нових учасника приєдналися до шоу. Три колишні югославські республіки проголосили свою незалежність - [[Боснія і Герцоговина]], [[Хорватія]] й [[Словенія]], і число учасників підстрибнуло до 25. Листівки демонстрували представника кожної із країн на тлі найкрасивіших місць Ірландії, які вони відвідали під час Євро-тижня. Цього року організатор конкурсу став переможцем у п'ятий раз із піснею ''"In your eyes"'', виконаною Ніам Кавана і її вокалістами.
'''Пісенний конкурс Євробачення 1993''' став 38-м [[Пісенний конкурс Євробачення|конкурсом пісні Євробачення]]. Він пройшов [[15 травня]] [[1993]] року в місті [[Мілстріт]], [[Ірландія]]. У конкурсі відбулися значні зміни, 3 нових учасники приєдналися до шоу. Три колишні югославські республіки проголосили свою незалежність - [[Боснія і Герцоговина]], [[Хорватія]] й [[Словенія]], і число учасників підстрибнуло до 25. Листівки демонстрували представника кожної із країн на тлі найкрасивіших місць Ірландії, які вони відвідали під час Євро-тижня. Цього року організатор конкурсу став переможцем у п'ятий раз із піснею ''"In your eyes"'', виконаною Ніам Кавана і її вокалістами.


== Посилання ==
== Посилання ==

Версія за 06:00, 19 травня 2009

{{{назва}}}

Пісенний конкурс Євробачення 1993 став 38-м конкурсом пісні Євробачення. Він пройшов 15 травня 1993 року в місті Мілстріт, Ірландія. У конкурсі відбулися значні зміни, 3 нових учасники приєдналися до шоу. Три колишні югославські республіки проголосили свою незалежність - Боснія і Герцоговина, Хорватія й Словенія, і число учасників підстрибнуло до 25. Листівки демонстрували представника кожної із країн на тлі найкрасивіших місць Ірландії, які вони відвідали під час Євро-тижня. Цього року організатор конкурсу став переможцем у п'ятий раз із піснею "In your eyes", виконаною Ніам Кавана і її вокалістами.

Посилання