Молодіжний Союз Наша Україна: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Більше не розпізнається як Стаття, з якої нема посилань, Removed: {{Статті, з яких нема посилань}}, за допомогою AWB
Рядок 1: Рядок 1:
{{Статті, з яких нема посилань}}
'''«Молоді́жний Сою́з На́ша Украї́на»''' - Всеукраїнська молодіжна громадська організація.
'''«Молоді́жний Сою́з На́ша Украї́на»''' - Всеукраїнська молодіжна громадська організація.



Версія за 09:34, 2 липня 2009

«Молоді́жний Сою́з На́ша Украї́на» - Всеукраїнська молодіжна громадська організація.

скор.: ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна», Молодіжний Союз Наша Україна, Молодіжний Союз, МСНУ.

Історія

Установчий з‘їзд МСНУ відбувся в Києві 22 жовтня 2005 року, Головою Ради Молодіжного Союзу Наша Україна був обраний Юрій Павленко, який згодом очолив Міністерство сім‘ї, молоді і спорту.

4 листопада 2006 року в Києві, на І-му З‘їзді Молодіжного Союзу Наша Україна були внесені поправки в Статут, згідно яких Голова МСНУ обирається не Радою, а з‘їздом. Головою організації був обраний Степан Барна, депутат Тернопільської обласної Ради.

ІІ З‘їзд Молодіжного Союзу Наша Україна відбувся 15 грудня 2007 року в Донецьку. На ньому були прийняті поправки до Статуту та нова Програма Молодіжного Союзу Наша Україна. Головою Молодіжного Союзу Наша Україна на другий термін був переобраний Степан Барна.


Молодіжний Союз Наша Україна стоїть на християнсько-демократичних, консервативних ідеологічних засадах, підтримуючи ідею вільної ринкової економіки, традиційних родинних цінностей, свободи особистості та патріотизму.


Мета Молодіжного Союзу Наша Україна - змінити якість життя української молоді відповідно до європейських стандартів освіти й культури, праці й дозвілля, охорони здоров‘я та збереження навколишнього середовища.

Програми та проекти

За три роки активної роботи Молодіжний Союз Наша Україна ініціював і реалізував на різних рівнях - від національного до локального - більше 300 проектів.

Одними з найбільш масштабних стали:

  • «Здорова молодь - майбутнє держави!», у рамках якого членами організації було проведено соціологічне дослідження, розроблені методичні посібники й проведені семінари про шкоду тютюнопаління, вживання алкоголю й наркотиків, причинах і наслідках СНІДу;
  • «НАТО – ТАК!», метою якого є інформування молоді про історію військово-політичної організації НАТО, перевагах системи колективної безпеки, стандартах розвитку й функціонування економіки та професійної армії в країнах Європи й Америки, що входять у НАТО;
  • «Крапля життя» – проект, присвячений розвитку й популяризації донорства в молодіжному середовищі, формуванню всеукраїнської бази даних безоплатних донорів;
  • «Шлях до майбутнього» – пошук кращих ідей у сфері економіки, місцевого самоврядування, освіти та науки, європейської інтеграції та культури, охорони здоров‘я та інформаційної політики серед молоді у віці від 16 до 21 року. 450 переможців конкурсу стали новим «Молодіжним Парламентом України».

Близько ста членів Молодіжного Союзу – депутати місцевих рад.

[Міський Голова Тернополя], Вінниці й Шумська – члени Молодіжного Союзу Наша Україна.

Посилання