Nickelodeon Ukraine: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
Немає опису редагування
Немає опису редагування
Рядок 12: Рядок 12:
|споріднені канали =
|споріднені канали =
|власник = [[Viacom]] (контент)
|власник = [[Viacom]] (контент)
|сайт =
|сайт = http://www.nick.com/
}}
}}



Версія за 11:51, 24 липня 2020

Nickelodeon Ukraine
Країна Україна Україна
Зона мовлення Україна Україна
Час мовлення цілодобово
Мова мовлення російська
Дата початку
мовлення
2010
Власник(и) Viacom (контент)
Сайт nick.com

Nickelodeon Ukraine (укр. Нікелодеон Україна) — в минулому українська версія дитячого телеканалу «Nickelodeon»; мовлення україномовної версії каналу розпочалося у 2010 року як 10-годинний блок мультсеріалів «Nickelodeon» на телеканалі «QTV».[1] Після закриття «QTV» з 1 вересня 2017 року та переформатування «QTV» у дорослий канал «ОЦЕ ТБ», україномовний 10-годинний блок мультсеріалів «Nickelodeon» зник з каналу. В Україні блок Nickelodeon виходив на «Новому каналі» з 2000 по 2009 роки. Також на телеканалі «Кіно» (нині - «2+2») з 2007 по 2011 роки.

У телесезоні 2014 ще один український дитячий телеканал «ПлюсПлюс», мав 1-годинний україномовний блок мультсеріалів Nickelodeon на каналі; трансляція блоку розпочалася у листопаді 2014 року.[2]

У 2018 році мовлення «Nickelodeon Ukraine» поновлено як блок на телеканалі «ПлюсПлюс». Також з 2018 року діє як блок на спорідненому каналі «ТЕТ» як 3 годинний блок. Ймовірно через те, що «1+1 Media» (власник телеканалів) є дистрибутором «Viacom» на території України.

Всі мультсеріали та програми транслюються виключно російською мовою. Озвучення російськомовного контенту здійснюють студії дубляжу Росії та України: «Електрошок», «Арт-Дубляж», «АРК-ТВ», «Кипарис», «TrueDubbing Studio» та «SDI Media Russia & Ukraine».

Сітка мовлення

Nick Jr.

Nicktoons

TeenNick

Інші програми

Оригінальне кіно Nickelodeon

Примітки

  1. Nickelodeon heads to the Ukraine. Процитовано 9 грудня 2010. (англ.)
  2. У новому сезоні «Плюсплюс» показуватиме анімацію Nickelodeon і готує оригінальну «Казку з татом» - Детектор медіа, 9 вересня 2014