Ганс Молеман: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
TXiKiBoT (обговорення | внесок)
м робот додав: tr:Hans Moleman
Dinamik-bot (обговорення | внесок)
м робот змінив: sr:Ханс Кртицман
Рядок 52: Рядок 52:
[[ru:Ганс Молман]]
[[ru:Ганс Молман]]
[[simple:Hans Moleman]]
[[simple:Hans Moleman]]
[[sr:Ханс Молман]]
[[sr:Ханс Кртицман]]
[[sv:Hans Moleman]]
[[sv:Hans Moleman]]
[[tr:Hans Moleman]]
[[tr:Hans Moleman]]

Версія за 06:46, 23 грудня 2009

Персонаж мультфільму
Ганс Молеман
Hans Moleman
Стать чоловіча
Вперше з'явився Principal Charming
Озвучення Ден Кастелланета
Вік 31
Колір волосся волосся майже відсутнє
Робота різноробочий — далекобійник, промоутер, охоронець, тюремник
Родичі невідомі

Ганс Молеман (англ. Hans Moleman) — персонаж мультсеріалу «Сімпсони».На вигляд Ганс виглядає дуже старим , проте насправді йому лише 31 рік.Ганс — яскравий приклад,до чого можуть призвести шкідливі звички

Персонаж

Здоров'я

Ганс Молеман дуже старий на вигляд (йому не менш 70-80 років): низький худорлявий чоловік, носить великі округлі окуляри, які у 8-10 разів більші ніж очі — бачить дуже погано. Проте у серїї «Успіхи щасливого шлюбу» виявляється, що йому усього 31 рік — неймовірно, але пояснюється тим, що замолоду зловживав алкоголем, курив марихуану, сигарети, приймав наркотики, споживав фаст-фуд, через що став карликом, страждає від хвороби Паркінсона, його тіло напівспаралізоване, він майже повністю облисів, надзвичайно погано бачить і чує, у нього проблеми з нирками і, можливо, хвороба Альцгеймера. У Ганса жахливі проблеми зі здоров'ям і він постійно на все скаржиться, його песимізм часто відбивається на здоров'ї. У багатьох епізодах він виглядає безнадійно хворим, усі говорять, що більше півроку він не протягне.

Робота водієм

Незважаючи на постійні проблеми і в житті, і зі здоров'ям, у нього є найвища водійська категорія і явна здібність керувати будь-якими транспортними засобами. Зазвичай він водить камеон-автовоз Сканія (Scania), яким переганяє досить дорогі авто. Незважаючи на водійську кваліфікацію, не було ще жодного разу, коли б він не попав в аварію.Саме на його правах було згадану дату народження у 4 сезоні (1993) — 1962 рік.Потім дата на його змінилася , оскільки сезон виходив лише раз на рік,а вік персонажа має залишатись однаковим (як Барт — 10 років вже понад 20 поспіль і Мардж — 37 років (постійно) та інші). Одного разу він знищив не менше 20 автомобілів, різко загальмувавши, щоб не збити Гомера. Він також перевозив будинок-місценародження Едгара Алана По (1809—1849 рр, який відомий своїм твором «Вбивство на вулиці Морг»), але і там примудрився зазнати аварії.

Кримінальні пригоди

У Ганса ще й часто різні кримінальні пригоди. Його найулюбленіша схованка — Спрінгфілдське кладовище. У своїй похідній паличці він ховає меч, а у квартирі — автомат. Невідомо, як встигає він наїхати на таку кількість поліцейських, коли в більшості випадків лежить на вулиці — і переживає черговий інфаркт, або зв'язаний висить на високовольтних дротах. У серіях про Хеловін не один раз помирає страшною смертю: його розрізають на частини або розривають крокодили.

Узагалі Ганс — досить епізодичний персонаж, але дуже колоритний.

Див. також