Самонаклад: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
RamaleUAD (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
RamaleUAD (обговорення | внесок)
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
Самонаклад - самонакладчик,[[механізм|механізм]], призначений для поштучної подачі напівфабрикатів з стопи (наприклад, листових матеріалів, зошитів, книжкових блоків, палітурних кришок тощо) і встановлення їх в положення, зручне для транспортування на наступні операції або для подальшої обробки. Складається з пристрою, що відокремлює крайній напівфабрикат від стопи, розташованої вертикально або горизонтально, або виштовхуються (зрушується) його, і пристроїв, що забезпечують поштучний [вивід] напівфабрикатів в кінцеве положення. Відокремлюють і вивідні пристрої робляться механічними або пневматичними. Забезпечується механічними, електромеханічними або електронними пристроями, що контролюють поштучний висновок напівфабрикатів.
Самонаклад - самонакладчик,[[механізм|механізм]], призначений для поштучної подачі напівфабрикатів з стопи (наприклад, листових матеріалів, зошитів, книжкових блоків, палітурних кришок тощо) і встановлення їх в положення, зручне для транспортування на наступні операції або для подальшої обробки. Складається з пристрою, що відокремлює крайній напівфабрикат від стопи, розташованої вертикально або горизонтально, або виштовхуються (зрушується) його, і пристроїв, що забезпечують поштучний [[вивід]] напівфабрикатів в кінцеве положення. Відокремлюють і вивідні пристрої робляться механічними або пневматичними. Забезпечується механічними, електромеханічними або електронними пристроями, що контролюють поштучний висновок напівфабрикатів.


[[Категорія:Поліграфія]]
[[Категорія:Поліграфія]]

Версія за 14:54, 27 січня 2010

Самонаклад - самонакладчик,механізм, призначений для поштучної подачі напівфабрикатів з стопи (наприклад, листових матеріалів, зошитів, книжкових блоків, палітурних кришок тощо) і встановлення їх в положення, зручне для транспортування на наступні операції або для подальшої обробки. Складається з пристрою, що відокремлює крайній напівфабрикат від стопи, розташованої вертикально або горизонтально, або виштовхуються (зрушується) його, і пристроїв, що забезпечують поштучний вивід напівфабрикатів в кінцеве положення. Відокремлюють і вивідні пристрої робляться механічними або пневматичними. Забезпечується механічними, електромеханічними або електронними пристроями, що контролюють поштучний висновок напівфабрикатів.

Джерела

vseslova.com.ua