Файл:Phillis Wheatley frontispiece (cropped), 1834.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Phillis_Wheatley_frontispiece_(cropped),_1834.jpg(329 × 373 пікселів, розмір файлу: 42 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Phillis Wheatley (1753-1784)
Час створення
Джерело Phillis Wheatley, Margaretta Matilda Odell, Memoir and Poems of Phillis Wheatley, Boston: Geo. W. Light, 1834. This is a cropped version of File:Phillis wheatley frontpiece 1834.jpg, which was copied from "Documenting the American South".
Автор НевідомийUnknown author
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний05:28, 26 лютого 2015Мініатюра для версії від 05:28, 26 лютого 2015329 × 373 (42 КБ)SlimVirgin{{Information |Description=Phillis Wheatley (1753-1784). Copied from [http://docsouth.unc.edu/neh/wheatley/menu.html "Documenting the American South"] collection, and cropped |Source=Phillis Wheatley, Margaretta Matilda Odell, ''Memoir and Poems of Phi...

Нема сторінок, що використовують цей файл.

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані