Шаблон:Неприйнятне ім'я користувача

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Неприйнятне ім'я користувача

Доброго дня.

Вибрана вами назва облікового запису користувача Неприйнятне ім'я користувача належить до неприйнятних у Вікіпедії, бо підпадає під пункт правила Вікіпедія:Імена користувачів § Неприйнятні імена:

Рекламні імена; імена що збігаються з назвами компаній, організацій, торгових марок. Зверніть також увагу, що використання одного облікового запису організацією, групою людей заборонене: до облікового запису повинна мати доступ тільки одна людина.

Для того, щоб продовжити редагувати Вікіпедію з вашого облікового запису, подайте, будь ласка, протягом 7 днів запит на перейменування сюди: Спеціальна:GlobalRenameRequest. В інакшому випадку цей запис буде заблоковано безстроково.

{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Використання

Використовується для повідомлення користувачам про неприйнятне ім'я кориситувача. Наприклад, створений новий обліковий запис, що має в назві "ТОВ" чи збігається з назвою статті про фірму, що користувач створив.

Викорисовується лише з підстановкою.

{{subst:Неприйнятне ім'я користувача}}--~~~~

Якщо протягом тижня користувач не змінює назву облікового запису, його акаунт блокується довічно. При цьому на СО користувача треба додати повідомлення:

{{Indefblocked-username}}

Див. також