День Дракона

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
День Дракона
англ. Dragon Day
Жанр Постапокаліпсис
драма
пригоди
Режисер Джеффрі Тревіс
Продюсер Стейсі Екштейн
Стів Маркхем
Метт Паттерсон
Сценарист Джеффрі Тревіс
Метт Паттерсон
У головних
ролях
Етан Флавер
Аса Валландер
Дженн Готяон
Елой Мендес
Надія Лаубах
Вільям Найт
Денніс Делсінґ
Скут Макнайрі
Каіві Ліман
Вільям Нго
Кінокомпанія Burning Myth Productions, Matter Media Studios
Тривалість ~ 95
Мова англійська
Країна США США
Рік 2013
Кошторис $210 000
IMDb ID 1772262

«День Дракона» (англ. Dragon Day) — американський постапокаліптичний драматичний фільм режисера Джеффрі Тревіса про виживання американської родини під час китайської окупації. Прем'єра фільму відбулася 28 жовтня 2014 (США). Місця зйомок: Бор, Каліфорнія.

Теглайн: «Хакер атакує».

Сюжет[ред. | ред. код]

Недалеке майбутнє. Китай несподівано починає великомасштабну кібератаку на США за несплату боргу. Кожен комп'ютер, кожен гаджет, вироблений в Китаї, наділений убивчим вірусом, який паралізує всі фінансові, телекомунікаційні, військові та енергетичні системи. Літаки падають з неба, міста залишаються без світла, жителі країни опиняються в окупації. Тепер кожен американець зобов'язаний носити спеціальний браслет, за якими загарбники відстежують місцезнаходження людини.

Сімейний відпочинок в гірському містечку виявляється смертельним, змушуючи колишнього інженера NSA Дюка Еванса боротися, щоб врятувати свою дружину і дочку в Новому Світовому Порядку. У нього є план, як врятувати свою сім'ю і запобігти подальшому вторгненню, але для цього йому треба пройти довгий повний небезпек шлях, і зіштовхнутися зі зрадою своєї країни самих американців. Окрім того, вони знаходять у будинку дідуся мексиканця, який живе вже там 9 років, після смерті дідуся, що давав йому житло і роботу. І саме цей мексиканець, зрештою, і врятує американську родину, провівши їх через кордон на територію Мексики, до своєї родини у нетрі.

Ролі[ред. | ред. код]

Критика[ред. | ред. код]

Рейтинг на IMDb — 4,0/10. Фільм має одну номінацію.

Посилання[ред. | ред. код]