Довгопол Олександр Іванович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Олександр Довгопол
рос. Александр Иванович Довгопол
Народився 12 листопада 1965(1965-11-12) (58 років)
Барахти, Київська область
Громадянство Росія Росія
Діяльність політик, юрист, глава району Перово
Галузь юриспруденція
Знання мов російська
Військове звання старшина
Партія єдина Росія
Діти дочка
Сайт perovo.mos.ru

Довгопол Олександр Іванович (рос. Александр Иванович Довгопол) (12 листопада 1965 Барахти, Київська область) — російський політик, юрист. З 6 червня 2013 року є головою району Перово міста Москви.

Біография

[ред. | ред. код]

Олександр Іванович Довгопол народився 12 листопада 1965 року в селі Барахти Київської області. У Московському Екстерном гуманітарному університеті отримав спеціальність юрист. Також здобув вищу професійну освіту в Московському інституті національних і регіональних відносин. У 2008 році Олександр Іванович був призначений керівником муніципального освіти внутрішньоміського муніципального освіти Перово в місті Москві. У 2012 році в зв'язку з переобранням в депутати муніципального Зборів внутрішньоміського муніципального освіти Перово в міста Москві, він був перепризначений керівником муніципального освіти внутрішньоміського муніципального освіти Перово в місті Москві. 6 червня 2013 року був призначений на посаду голови управи району Перово міста Москви[1].

Освіта

[ред. | ред. код]
  • Московський екстерном гуманітарний університет
  • Московський інститут національних і регіональних відносин

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Призначено глави трьох управ ВАО і начальник по АТІ по ВАО. Архів оригіналу за 21 жовтня 2016. Процитовано 26 грудня 2016.

Посилання

[ред. | ред. код]