Мурований Сергій Григорович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Мурований Сергій Григорович
 Полковник
Загальна інформація
Народження 28 грудня 1972(1972-12-28) (51 рік)
Мена
Військова служба
Приналежність Україна Україна
Вид ЗС ЗСУ Збройні сили
Формування
Війни / битви Війна на сході України
Бої за Дебальцеве
Нагороди та відзнаки
Орден Богдана Хмельницького III ступеня (Україна)

Сергі́й Григо́рович Муро́ваний (народився 28 грудня 1972[1]) — полковник Збройних сил України, командир танкового батальйону.

Життєпис[ред. | ред. код]

Брав участь у боях з проросійськими терористами на території Луганської області, керував обороною одного з блокпостів під Луганськом. У листопаді 2014 року підполковник Сергій Мурований, заступник командира 13-го батальйону територіальної оборони, призначений командиром 13-го мотопіхотного батальйону.

У часі боїв за Дебальцеве бійці його батальйону за 3 дні ліквідували 25 російських танків та 300 прихильників «ДНР» та «ЛНР».

На виборах до Чернігівської обласної ради 2015 року балотувався від партії «УКРОП». На час виборів проживав у Чернігові, був командиром військової частини В2278[1]. 2006 рік — начальник штабу 1121 нзрп в НЦ Десна. В подальшому військовий комісар м. Мена.

Нагороди[ред. | ред. код]

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений

  • нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Кандидати до Чернігівської обласної ради — Центральна виборча комісія. Архів оригіналу за 24 грудня 2015. Процитовано 24 грудня 2015.

Джерела[ред. | ред. код]