Обговорення:Сянік

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Стаття Сянік є частиною Вікіпроєкту «Адміністративні одиниці країн світу», який покликаний покращувати всі сторінки, що присвячені географічній тематиці. Якщо ви бажаєте покращити вміст Вікіпедії з цієї теми, будь ласка, приєднайтеся до проєкту. Щиро запрошуємо всіх зацікавлених осіб.

Статистика відвідуваності сторінки «Сянік»

Перейменуйте статтю на Сянок, бо Сяніком ніхто ніколи місто не називав і не називає

[ред. код]

Або дайте джерело, в якому стверджується і доводиться протилежне. — Це написав, але не підписав, користувач 95.111.221.132 (обговореннявнесок).

Джерела внизу статті. Чи ви маєте якусь інформацію про те, що Сянок в україномовних джерелах використовується частіше? — NickK 20:54, 21 березня 2011 (UTC)Відповісти
Дурня це все. Підтримую перейменування. --Евгений Захарченко (обговорення) 10:13, 17 грудня 2023 (UTC)Відповісти


Див. Rospond. Słownik etymologiczny miast i gmin. 1986, де перша назва міста від 1150 зафіксована саме як Сянік. На це джерело посилаються автори польської версії відповідної статті.

А чому без чергування "Сяніку"???--ЮеАртеміс (обговорення) 14:50, 1 березня 2016 (UTC)Відповісти

Печатка Юрія Львовича

[ред. код]

В статті правильно сказано про надання магдебурзького права Юрієм ІІ, але проілюстровано це печаткою Юрія І, яка була розміщена на грамоті Юрія ІІ, і тому часто приписується останньому. Ймовірно, з огляду на мотив розташування тут цієї печаті, її варто взагалі видалити. 21:14, 7 листопада 2018 (UTC)