Обговорення:5 канал

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Iamthebest3000 у темі «Написати детальніше щодо НБМ/Експрес-Інформ» 6 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
  • «5 канал» став відомим значно раніше початку виборів президента
  • Петро Порошенко - не є власником каналу
  • нічого немає про історію виникнення (НБМ в Чернівцях, всеукраїнський НБМ...)
  • стаття тенденційна і упереджена
Я виклав відому мені інформацію. Виправивше її згідно своєї інформації Ви позбавите її згаданих недоліків. --inetd 06:35, 22 Бер 2005 (UTC)
Пропоную додати інформацію про те, що на цей канал перешло багато ведучих інших каналів, наприклад Данило Яневський, інформацію про це можна взяти з сайту каналу. --Hydralisk 14:26, 20 березня 2006 (UTC)Відповісти

Глушать[ред. код]

Це тільки в мене у Києві канал глушать, чи по всій Україні?--Kamelot (обговорення) 18:58, 18 лютого 2014 (UTC)Відповісти

Дотримання нейтральности[ред. код]

Можливе свідоме загострення уваги на позитивних аспектах об'єкта статті й пом'якшення критики, це варто додатково обговорити. —NachtReisender (обговорення) 10:46, 17 травня 2020 (UTC)Відповісти

Написати детальніше щодо НБМ/Експрес-Інформ[ред. код]

Як щодо того, щоб детальніше описати НБМ та Експрес-Інформ? Наприклад, для зручності поділивши розділ "Історія" на НБМ/ЕІ та сам 5 канал, переклавши з російської статтю про ці канали у Бориса Скуратовського на Медіасат[1]?

Ну або створити окремі сторінки для НБМ/ЕІ та 5-го і обмінятися лінками одна на одну, якщо не хочеться збільшувати об'єм цієї сторінки (я — за окрему сторінку, якщо що).

Я міг би цим всім зайнятись, а досвідчені користувачі перевірили б мої дописи :)

В мене такі аргументи:

  • Це частина нашої історії. Не просто історія каналу, а історія боротьби проти цензури і свавілля чиновників.
  • Це енциклопедично. Зібравши всю інформацію про розвиток українського ТБ — ми збираємо знання та спогади, як все звичне нам зараз — розвивалось колись (і це цікаво!).
  • Українською — це приємно! :) Багато хто після початку Великої Війни не може сприймати інформацію на російській мові. І тут в нагоді стаємо ми :)

Що скажете, панове? Ще раз кажу, я готовий взятися за основну роботу, від інших тільки "косметичний ремонт", якщо в мене десь щось вилізе не так :)

Iamthebest3000 (обговорення) 13:13, 12 листопада 2023 (UTC)Відповісти

  1. История украинского ТВ глазами зрителя. Часть 13 | Mediasat.