Початкова школа № 4 Покровської міської ради Донецької області

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Початкова школа № 4 Покровської міської ради Донецької області
геокоординати не задано:

Початкова школа № 4 Покровської міської ради Донецької області — розташована у місті Покровськ Донецької області.[1] Школа побудована в 1954 році, у 2024 році їй виповнилося 70 роки. Школа розташована на території Селища Динасовського Заводу  — трохи віддалена від центру міста. Станом на 2017 рік у школі навчається 400 учнів.[2]


Історія школи, її «Золотий фонд» — це люди, якими стали, успіхи, яких досягли. Найголовніший результат пошукової роботи — це книги, в яких зібрані всі відомості практично про кожного. Зі стін рідної школи вийшло чимало гідних людей. Це лікарі, льотчики, гірники і металурги, вчителі та юристи, транспортники і письменники, будівельники та військові, а найголовніше, всі вони — чудові люди! Весь педагогічний колектив середньої загальноосвітньої школи № 4 пишається своїми випускниками, які вносять величезний вклад в процвітання нашої держави. За 63 років школа випустила понад 5000 учнів, з них 240 учнів, які закінчили школу із золотою та срібною медаллю, близько 400 відмінників і більше 2000 хорошистів.

До 1970 року школа № 4 відпрацьовувала літню практику в колгоспі, в умовах наближених до первісних. З 1971 року учні школи виїжджали в колгосп імені Горького, радгосп «Ямський» та ін.


Незважаючи на підвищене навантаження, всі педагоги як і раніше з великою відповідальністю і розумінням ставляться до дітей, зберігають і продовжують традиції і намагаються йти в ногу з часом. У школі створюються умови для творчого зростання педагогів, заохочується як сумлінну працю, так і інноваційна діяльність.

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Початкова школа №4 Покровської міської ради Донецької області - Новини. https://pochatkovashkola4.donetskedu.com/uk/site/news.html. Процитовано 14 квітня 2017.
  2. Початкова школа № 4 Покровської міської ради Донецької області. dn.isuo.org. ІСУО.