Протести в Говардському університеті

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Протести в Говардському університеті
сидяча демонстрація
Дата: 30 березня 20186 квітня 2018
Місце:
Привід: Незаконне привласнення грошей
Результат: Відставка Фредеріка та правління довіренних осіб.
Студенти "мають право демократично впливати на рішення адміністрації та ради довіренних шляхом голосування".
Мають в університеті все для боротьби з продовольчою небезпекою та гентріфікацією в районі.
Роззброєння поліції кампусу і створення поліцейського контрольного комітету.
Найм більшого числа консультантів
Створення системи скарг, в якій факультет може бути відповідальним за свою "мову та дії щодо студентів та маргінальних ідентичностей".
Сторони
працівники та студенти Говардський університет
Ключові фігури
Алексіс Маккенні

Протести в Говардському університеті серія ненасильницьких протестів в університеті Говард в Вашингтоні 2018 року. Протести були викликані студентами університету звинуваченням адміністрації університету за зловживання фінансуванням. Протести тривали з 30 березня по 6 квітня 2018.[1][2][3][4]

Реакція[ред. | ред. код]

"Хроніка вищої освіти" розповіла, що така зустріч може призвести до кількох студентських сидячих протестів у всій країні з студентами, незадоволеними поводженням з фінансами та соціальної політики адміністрації університету.[5]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 10 липня 2018. Процитовано 7 листопада 2018.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 29 листопада 2018. Процитовано 7 листопада 2018.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 22 листопада 2018. Процитовано 7 листопада 2018.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  4. Архівована копія. Архів оригіналу за 28 червня 2017. Процитовано 7 листопада 2018.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  5. Архівована копія. Архів оригіналу за 6 липня 2018. Процитовано 7 листопада 2018.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)