Холод Сергій Борисович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Холод Сергій Борисович
Народився 27 вересня 1978(1978-09-27) (45 років)
Дніпропетровськ, Українська РСР, СРСР
Країна  Україна
Діяльність науковець, викладач університету
Alma mater Дніпропетровська академія управління, бізнесу та права (2000)
Заклад Університет імені Альфреда Нобеля
Посада ректор
Науковий ступінь доктор економічних наук[d] (2017)

Холод Сергій Борисович (нар. 27 вересня 1978(19780927) року, м. Дніпропетровськ)  — ректор Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро), доктор економічних наук.

Життєпис[ред. | ред. код]

У 2001 році закінчив Дніпропетровську академію управління, бізнесу та права за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобув кваліфікацію економіста.

У 2019 році закінчив Університет імені Альфреда Нобеля за спеціальністю «Філологія», має диплом магістра з відзнакою, кваліфікація – магістр філології, викладач.

У 2020 році закінчив Університет імені Альфреда Нобеля за спеціальністю «Менеджмент», має диплом магістра.

Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.13.22 – Управління проектами та програмами з 2011 року. Дисертацію захистив у спеціалізованій вченій раді Д 08.085.01 при Державному вищому навчальному закладі «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури».

Доктор економічних наук з 2017 року. Докторську дисертацію захищено 07 червня 2017 року у спеціалізованій вченій раді Д 41.088.05 в Одеській національній академії харчових технологій Міністерства освіти і науки України. Спеціальність 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. Тема докторської дисертації: "Інфраструктурне забезпечення саморозвитку на мезорівні: концепція та методологія"

Автор і розробник новітньої системної співпраці з європейськими структурами в сфері вищої освіти, інформаційних технологій, управління вищими навчальними закладами.

Співавтор розробки системи управління засобами проектного менеджменту, методів медіа планування в Університеті імені Альфреда Нобеля, співавтор створення інформаційно-аналітичних центрів в Києві і Дніпрі із залучення широких кіл наукової і бізнес-громадськості в діяльність України і Польщі.

Співрозробник заходів з підготовки та проведення інвестиційних проектів в рамках українсько-польського центру з питань впровадження енергоощадних технологій, впровадження сучасних систем забезпечення навчальних процесів для вишів приватної форми власності з використанням досвіду Польщі в пристосуванні навчальних процесів вимогам і стандартам ЄС.

Автор і організатор конференцій, круглих столів, економічних, ділових форумів та інших зустрічей з громадськими діячами, представниками бізнес-кіл, студентами на регіональному та міжнародному рівнях.

Освіта та трудова діяльність[ред. | ред. код]

З 2001 року працював на посаді заступника начальника управління маркетингу Дніпропетровського університету економіки та права.

У 2001—2004 році зарахований до аспірантури ДУЕП з відривом від виробництва за спеціальністю 08.02.03 — організація управління, планування і регулювання економікою.

З 2003 року за сумісництвом на посаді директора Дніпропетровського регіонального благодійного Фонду «Українсько-польський центр сприяння розвитку менеджменту, підприємництва та інвестицій».

З 2005—2010 р. — проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Дніпропетровського університету економіки та права.

З 2010—2012 р. — директор науково-дослідного інституту розвитку економіки та суспільства Дніпропетровського університету імені  Альфреда Нобеля.

З 2012—2014 р. — проректор з науково-педагогічної роботи та інноваційної діяльності Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля.

З 2014—2015 р. — проректор з науково-педагогічної роботи, організації та розвитку науково-інноваційного процесу Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля.

З 2016—2018 р. — проректор з організації та розвитку науково-інноваційного процесу Університету імені Альфреда Нобеля.

2018 р. — по теперішній час — ректор Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро).

Джерела та посилання[ред. | ред. код]