Хто така Саманта?

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Хто така Саманта?
англ. Samantha Who?
Тип телесеріал
Телеканал(и) American Broadcasting Company
Дистриб'ютор(и) Disney–ABC Domestic Televisiond і Disney+
Жанр комедія ситуацій
Ведучий Крістіна Епплґейт
Тривалість 22 хв.
Керівник проєкту Сесілія Агерн
У головних ролях Крістіна Епплґейт
Дженніфер Еспосіто
Кевін Данн
Меліса Маккарті
Тім Расс
Беррі Вотсонd
Джин Смарт
Рік Гоффман[1]
Країна-виробник  США
Мова оригіналу англійська
Перший показ 15 жовтня 200723 липня 2009
Кількість сезонів 2
Кількість серій 35
Посилання

«Хто така Саманта?» (англ. Samantha Who?) — американський телевізійний ситком, прем'єра якого відбулася на каналі ABC 15 жовтня 2007 — 23 липня 2009 року. Автори та продюсери серіалу — Сесілія Ахерн і Дональд Тодд. Попри високий рейтинг протягом першого сезону, у другому сезоні ситком втратив популярність та перегляди, і ABC скасував шоу в травні 2009 року, перш ніж інші сім епізодів були виключені з телевізійного розкладу 2008—2009.

Серіал виготовили компанії Brillstein Entertainment Partners і ABC Studios, виконавчими продюсерами стали Крістіна Епплгейт, Дональд Тодд, Пітер Трауготт, Боб Кушелл, Алекс Рейд і Марко Пеннет.

Сюжет[ред. | ред. код]

Саманта Ньюлі (Крістіна Епплгейт) — успішна віцепрезидентка фірми з нерухомості, життя якої кардинально змінюється після трагічного нещасного випадку. Після аварії вона прокидається з ретроградною амнезією, не пам'ятаючи нічого про своє минуле. Поступово Саманта починає дізнаватися, що раніше вона була егоїстичною та неприємною людиною. Це відкриття шокує її і змушує переосмислити своє життя.

З новим бажанням змінити себе на краще, Саманта вирішує стати добрішою та співчутливішою. Вона намагається бути кращою дочкою для своїх неблагополучних батьків, Говарда (Кевін Данн) і Регіни (Джин Смарт), кращою подругою для егоцентричної Андреа (Дженніфер Еспозіто) і доброзичливої, але нужденної Дени (Мелісса Маккарті). Вона також прагне відновити стосунки зі своїм сусідом по кімнаті та колишнім хлопцем Тоддом (Баррі Вотсон).

Перетворення Саманти відбувається під уважним наглядом її швейцара Френка (Тім Расс), який з кривою усмішкою спостерігає, як «Стара Сем» змінюється на «Нову Сем». Серіал поєднує в собі елементи комедії та драми, розповідаючи про спроби головної героїні виправити свої помилки та знайти справжнє щастя в житті.

Акторський склад[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]