11 годин

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
11 годин
열한시
Жанр Наукова фантастика
трилер
Режисер Кім Хьон Сок
Продюсер Лі Чон Соб
Сценарист Лі Син Хван
У головних
ролях
Чон Че Йон
Кім Ок Бін
Даніель Чхве
Лі Де Йон
Оператор Хван Кі Сок
Композитор Лі Бьон Хун
Дистриб'ютор CJ Entertainment
Тривалість 99 хв.
Мова корейська
російська
Країна Південна Корея
Рік 2013
Дата виходу 28 листопада
Касові збори $5 713 402
IMDb ID 3281394
am11.interest.me

«11 годин» (кор. 열한시) — південнокорейський фантастичний трилер 2013 р. режисера Кім Хьон Сока[en]. Головні ролі виконували: Чон Че Йон, Кім Ок Бін, Даніель Чхве і Лі Де Йон. Вийшов у кінотеатрах 28 листопада.

Сюжет[ред. | ред. код]

Недалеке майбутнє. Спільними зусиллями корейські та російські науковці в підводному полігоні намагаються розробити спосіб для подорожей у часі. Геніальний фізик і винахідник Ву Сік всі сили віддає створенню машини часу, йому цей пристрій потрібен для того, щоб знову побачитися зі своєю загиблою дружиною. Керівник проєкту, російський мільярдер, пропонує щедру винагороду за успішні результати, але час спливає, вагомих досягнень немає, тому фінансування скорочують, вчених відкликають додому.

Тоді як російські науковці залишають базу, корейці зволікають. Після виснажливих експериментів науковій команді вдається зробити прорив. Залишилося всього три дні до повернення, вчені здійснюють останню спробу довести користь продовження багаторічних досліджень. Проте у процесі випробувань Ву Сік з колегою Янг Ин ковзають у часі в майбутнє наступного дня та стають свідками того, як рівно в 11 ранку гинуть їх колеги, а база знаходиться на межі знищення. Повернувшись у минуле, Ву Сік намагається запобігти катастрофі, у команди залишаються лічені години, щоб зупинити неминуче, але вони стикаються з невблаганними законами часу.

Ролі[ред. | ред. код]

Музика[ред. | ред. код]

Критика[ред. | ред. код]

Рейтинг фільму на сайті IMDb — 5,6/10.

Посилання[ред. | ред. код]