Бенг (персонаж)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Бенг
バング
Перша поява 21 глава манги
Автор ONE
Інформація про персонажа
Прізвисько Срібне Ікло
Вік 81
Стать Чоловіча
Зріст 165 см
Клас S
Звання ранг 3
Навички Надлюдська сила, швидкість і спритність. Кулак гірського потоку, що дробить Камені
Формування Асоціація героїв
Є в манзі Глава 21
Є в аніме Епізод 7

Бенг (яп. バング, Bangu) — це персонаж японської вебманґи One-Punch Man.

Бенг (バ ン グ, Bangu) також відомий як Срібне Ікло (シ ル バ ー フ ァ ン グ, Shirubā Fangu) — герой класу S, ранг 3. член Асоціації героїв, живе в Місті Z. Бенг володіє додзьо, що передається з покоління в покоління і використовує бойовий стиль «Кулак гірського потоку, що дробить Камені». Також у нього є старший брат.

Зовнішність[ред. | ред. код]

Бенг — літній чоловік зі світло-блакитними очима з білим колючими волоссям, густими бровами і густими вусами і має злегка засмаглу шкіру. Він носить чорну сорочку з довгими рукавами, світлі брюки і взуття для занять кунг-фу. Незважаючи на свій вік і зовнішній вигляд, у нього дуже мускулисте тіло з численними шрамами

Характер[ред. | ред. код]

Бенг — серйозна людина: він діє спокійно і навіть здається, що він абсолютно не боїться падаючого метеора драконівського рівня. На відміну від більшості інших героїв, Бенг воліє, щоб його називали справжнім ім'ям.

Бенг також добре знайомий з геройською етикою: він називає інших героїв S-класу безсердечними, оскільки замість того, щоб допомогти, вони, забувши про катастрофу в Z-Сіті, вирушили по своїх справах. Також він був свідком звинувачень на адресу Сайтама: городяни звинуватили героя в нанесеному місту збитки останками метеора, який він же і ліквідував. Бенг спостерігав з відстані, співчуваючи, але не втручаючись, зазначивши, що героям, як правило, доводиться мати справу з критикою за свої дії і нести відповідальність за них. Пізніше, коли між Чаранко і Сайтамою відбувається конфлікт, Чаранко вказує на майстерність і велич свого вчителя, Бенг розлючено каже своєму учневі не бентежити його, прямо заявивши, що Сайтама у багато разів сильніше, ніж він.

Здібності[ред. | ред. код]

Будучи на третьому місці в S-класі, Бенг дуже впливовий. Він також дуже досвідчений вчитель бойових мистецтв, який викладає додзьо «Кулак Гірського Потоку, що дроблять камені».

Фізичні Здібності[ред. | ред. код]

Величезна Сила: Незважаючи на свій похилий вік, Бенг володіє неймовірною фізичною силою, далеко за межами звичайної людини. В арці «Метеорит» Бенг зміг зруйнувати осколки метеорита голими руками.

  • Величезна Швидкість - Він показав вражаючу швидкість, не тільки тікаючи від падаючого космічного корабля, але і здатністю обігнати нинішніх героїв S-класу, таких як Атомний Самурай, Сталева Біта і Гомо-Гомо Зек.
  • Надлюдська міцність - Бенг був показаний настільки міцним, що зміг витримати прямий удар Мелзалгалда без видимих поранень; схожий удар коштував лівої руки герою А-класу, Іайяну.


  • Розширені почуття і рефлекси - Почуття Бенга також перевершують людські. Він був здатний слідувати рухам надзвичайно швидких опонентів, і схоже, що зміг виробити шосте чуття; він може відчути чуже присутність без використання п'яти стандартних органів почуттів.

Стиль бою[ред. | ред. код]

  • Кулак Гірського Потоку, що Дробить Камені (流水 岩 砕 拳, Ryūsui Gansai-ken) Особливе бойове мистецтво Бенга (що активно демонструвалося в арці з падінням метеорита). Техніка, що дозволяє створювати навколо себе обмежену область, де знищується будь-що, що потрапило в неї. Бенг же довів її до рівня, на якому здатний відхиляти і перенаправляти з її допомогою атаки жахливою сили. Намагаючись описати цей стиль, Чаранко сказав про вчителя наступне: «Спочатку він водить противника за ніс, рухаючись немов тихий потік, щоб в результаті розтрощити ударом такої сили, що здатний дробити камені, немов бурхлива річка».

Основні битви[ред. | ред. код]

Бенг проти Гаро — Перемога Бенг проти Багатоніжки Старійшини — Поразка

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Сейю Бенга в аніме належить Кадзухиро Ямадзі, відомому за озвучку Сайги Джоджі, Кея Карасумой, Бармаглота та інших.

Відмінності між аніме і мангою[ред. | ред. код]

  • Бенг не використовує свою техніку «Кулак Гірського Потоку, що дроблять Камені», щоб відхилити уламки від метеора, щоб захистити генос, замість цього він хапає його і зістрибує з будівлі, перш ніж воно зруйнується.

Посилання[ред. | ред. код]