Довідка:Конфлікт редагувань

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до: навігація, пошук

Конфлікт редагувань у Вікіпедії — системне повідомлення, яке з'являється у вікні редагування, коли два або більше користувачів Вікіпедії намагаються одночасно зберегти результат редагування однієї сторінки.

Якщо ви отримали це системне повідомлення, не розчаровуйтесь та не закривайте сторінку. Знизу системного повідомлення є вихідний код сторінки, яку ви намагались зберегти. Ви все ще можете скопіювати звідти свої зміни та внести їх у статтю повторно.

Рекомендації[ред.ред. код]

Якщо ви хочете тривалий час працювати зі сторінкою чи розділом статті, завчасто повідомте про це інших користувачів шаблонами {{Edited}}, {{У роботі}}, {{В роботі}}, {{Пишу}}, {{Редагую}} для статті чи шаблоном {{Inuse-by}} для розділу статті.