Користувач:Ігор Яблонський

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
                 Ігор Романович Яблонський  народився 12 серпня 1978 року в м. Золочів, Львівської області. Громадянин України. Християнин.

Освіта вища:

з 1993р до 1996р Золочівське ПТУ №10 за спеціальністю столяр-паркетник;
з 2000р до 2006р навчався у «Львівській комерційній академії» за спеціальністю  «облік і аудит»;
з 2006р до 2008р здобув другу вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка»  за спеціальністю  «Промислове та цивільне будівництво».
з 2010р - Сертифікований інженер з технічного наглядом за будівництвом;
з 2016р Провідний інженер з технічного нагляду за будівництвом;
з 2018р Провідний експерт з будівництва;
з 2018р Провідний міждержавний інженер-консультант з будівництва.

Трудову діяльність розпочинав у складі самостійно створеної будівельної бригади по наданню послуг по спорудженню та ремонту приміщень індивідуальної забудови, установ та організацій. Працював інженером-будівельником з технагляду за будівництвом , заступником директора у відомих будівельних компаніях. . Пізніше директором у будівельних та інвестиційних компаніях. З 2018 року заснував власну інжинірингову компанію в сфері будівництва. Участь у роботі державних органів та органів місцевого самоврядування: З 2009 року до 2014 року працював Начальником Львівської філії Управління капітального будівництва Міністерства регіонального розвитку будівництва України.(Мінрегіонбуд). Працював в Управління капітального будівництва Львівсьої обласної ради та Управління капітального будівництва Тернопільської обласної ради.

Громадська діяльність: У 2010році висунутий кандидатом у депутати Українською Народною Партією / УНП /. з 2014р директор департаменту будівництва Громадської спілки «Об'єднання народного контролю України» по Львівській області. З 2016р членство у Громадській раді при Львівській обласній державній адміністрації. З 2019р Голова Комісії архітектури та розвитку містобудування –та просторового розвитку Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації. Членство у Містобудівній раді при Львівській обласній державній адміністрації. Членство у консультаційній раді при Містопроект. З 2017 Заступник Голови осередку Громадської ради при Державній архітектурно-будівельній інспекції України у Львівській області. з 2009 року є членом Всеукраїнської громадської організації «Українське Реєстрове Козацтво». З 2016 року Львівський отаман "Ліги українського козацтва Козацьке звання- генерал-майор "Ліги Українського Козацтва". з 2018 року Рицар "Суверенного Рицарського Ордену Христа Спасителя"

Членство в професійних асоціаціях: Членство Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури». Членство Всеукраїнської громадської організації «Асоціація експертів будівельної галузі». Афільований член Громадської спілки «Міждержавна гільдія інженерів консультантів».

Нагороди, відзнаки та почесні звання у тому числі державні: Відзнака за сумлінне виконання трудових обов'язків. Від 10.08.2012року. від УКБ Мінрегіонбуду України., Грамота Всеукраїнської громадської організації «Гільдії інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» від 2015року, Грамота Всеукраїнської громадської організації «Гільдії інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» від 2015року, Грамота за активну громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства від Голови ГР при ЛОДА 2017р, Грамота за активну громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства від Голови ГР при ЛОДА 2019р. Нагороджено VII Всеукраїнською будівельною премією " IBUILD -219" Кращий інженер з технічного нагляду. Нагороджено Орденом Гетьмана України Петра Коношевича Сагайдачного. Нагороджено титульним знаком кавалера Суверенного Рицарського Ордену Христа Спасителя. Нагороджено титульним знаком Рицаря Суверенного Рицарського Ордену Христа Спасителя.

Одружений , дружина Христина – медик. Виховуємо чотирьох дітей.

Коли кожен з нас на своєму місці робитиме добрі справи, ми створимо комфортні умови життя, виховаємо нове покоління українських патріотів, збудуємо народну Україну.