Користувач:Андрій Тарасенко/ВІПЛАСТ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Мало кому відомо що найефективнішим способом автоматизації виробництва є конвеєрні лінії, які виступають основою комплексної механізації навантажувально-розвантажувальних і виробничих процесів, підвищують продуктивність праці і ефективність виробництва. Конвеєри широко застосовують в якості транспортних засобів на заводах, фабриках, у гірничодобувній промисловості, будівництві, сільськогосподарському виробництві та інших галузях для переміщення різних насипних (вугілля, руда, цемент, пісок, щебінь, гравій, грунт, зерно тощо) та штучних (упаковки, цегла, блок, пиломатеріали, колоди, труби, ливарні вироби, деталі машин та ін) вантажів.

Одним з лідерів у галузі є Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІПЛАСТ» [1]яке з 2006 року, представляє свою виробничу програму по проектуванню, виготовленню та монтажу конвеєрних систем на підприємствах України. Завдяки інноваціям та досвіду, перевіреного часом, ТОВ «Віпласт» здійснює виробництво не лише конвеєрного обладнання, але й запустило лінійку спеціалізованого обладнання для аеропортів ВІП-АЕРО.

Підтвердженням високого професіоналізму фахівців ТОВ «ВІПЛАСТ» є безліч задоволених клієнтів серед яких: «Оріфлейм Косметікс Україна», «Міжнародний аеропорт «Одеса», «Аеропорт «Вінниця», «Аеропорт «Житомир», «Міжнародний аеропорт «Сімферополь», ДП «Ритм» ТОВ «Рост», ТОВ «Орієнтир-Буделемент», ТОВ «Зендер-Україна», ЗАТ «Інтервибухпром», ТОВ «Укратлантик», ПП «Пластко», МПП «Дельта-Оптима», ВАТ «Завод «Іллічівський» та ін.


  1. ВІПЛАСТ. http://viplast.com.ua/ (Українська) .