Користувач:Віталій Савін

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Блокування зміни  підпису,т а аунтефікації за відбитком пальців від підробки паперових носіїв та документів на право власності тощо!!

Шановні громадяни УКРАЇНИ та всього світу!!! Я вигадав дуже гарний захист від підробки будь якого документа,, прошу на це звернути увагу що це моя інтелектуальна власність мій ,,особистий,,  винахід,  і мою авторська ідея!!!!  Яку можно запровадити у всих державних установах при оформленні документів на право будь якої ВЛАСНОСТІ !!!

В мене є дуже не звична авторська ідея ,яка створює захист БУДЬЯКОМУ документу від підробки  ,підпису ,, тобто ,,, будь який документи в час реєстрації при підписі той чи іншої особи  додатково ,блокувати  підпис від підробки ,на самому підписі , власним відбитком  пальця  підписанта!!!! Беззатратно, надійно, і унеможливлює підробку будь ЯКОГО документа!! Економічно вигідною, з метою запобігання випадків корупції та злочинності в економічний та фінансовій діяльності!!!! Блокіратор підробки підпису!!!!-100% захист!!!!

З застосуванням даного винаходу,, блокування підпису ,, будь яка страхова фірма чи компанія, по наданню страхування від підробки документів !! Буде вічною, найуспішнійшою,і най прибутковішою, і   затребуваною в будь якій країні та в будь якому суспільстві, і при ЦЬОМУ вічно прибутковою не залежно від будь яких ризиків та факторів впливу!!! Бо ,,бо підробити блокування підпису власника не можливо,  будь ким будь як  і з застосуванням будь чого!!!!

З застосуванням даного винаходу,, блокування підпису ,, будь яка страхова фірма чи компанія, по наданню страхування від підробки документів !! Буде вічною, найуспішнійшою,і най прибутковішою, і   затребуваною в будь якій країні та в будь якому суспільстві, і при ЦЬОМУ вічно прибутковою не залежно від будь яких ризиків та факторів впливу!!! Бо ,,бо підробити блокування підпису власника не можливо,  будь ким будь як  і з застосуванням будь чого!!!!

Шановні уявіть собі ситуацію Ви закордонний бізнесмен відкрили бізнес за межами своєї держави  !!! І всі документи на власність і тд оформили і заблокували в даний спосіб! Ваш бізнес процвітає шалений розвиток  росте як на дріжджах, тобто не бізнес а ласий шматок!! І  в ВАС в тій іншій країні  його тупо взяли віджали привласнили тобто Вас погрбували!!! І Ви просто йдете до правоохоронних органів не в тій країні в якій вас пограбували ,,а до тих, громадянином держави яких Ви є, з даними документами ,з даним блокуванням підпису від підробки,чи на право власності, бо у ВАС ,,ОРЕГІНАЛ,,  і  на підробці,  фізично  і фактично не може існувати вашого блокування підпису!!! А також в європейський суд без будь яких безглуздих хождінь по продажніх судах в тих державах в яких ВАС обікрали та пограбували!! І вже судитись з  державою яка вас обікрала та в якій погрбували, на пряму вже як обкладений та пограбований громадянин !!! І  в 100% випадку Ви виграєте суд  ,і повернетеся своє втрачене чи відповідну компенсацію з арештованої власності втій країні громадянином якої Ви є!! Це уразі не відшкодування шкоди заподіяної КРАЇНОЮ та тими хто вас пограбував!

І одне питання до Вас  всих, а чі відмовлюся Я тобто ВИ захистити себе свою власність своїх близьких у даний наведений спосіб??? Чи непотрібна мені гарантія безпеки даного роду, чи важко чи затратно мені заблокувати свій підпис блокуваням???? І хто мені може надати чи гарантувати більш надійніший спосіб  чихто може мені гарантувати що ніхто не підробити підпис не підкупить суд,  не застосує проти мене куплину експертизу???? Бо застосувавши блокіровку підпису зникає сама потрібність проводити непотрібну процедуру достатньо просканувати підробку на присутність блокіровки підпису на на явність присутності її на підробленому документі який ви не блокували!!!! Так який сенс підробляти документ якщо неможливо з будьякими застосування будь чого неможливо втілити в життя, і зробити його законним??? Бо фальшивка не стане орегіналом як її не підробляй все марно!!! 1000000000% проценти можно до безкінечності добавляти але гарантія безпеки не погіршується і не зменшується !!!

Ну а щоб зняти всі питання що до запровадження  і втілення даного винаходу на законодавчому  рівні, то воно вже існує!!! Це конституційне право кожного громадянина у який спосіб чи яким методом захищати своє право та свою власність в любий не заборонений законом спосіб, так як власність громадян та право громадянє,, Недоторкані,,і захищаються КОНСТИТУЦІЄЮ,, та Гарантом КОНСТИТУЦІЇ,,Тобто Президентом!!!

Зрозумійте те що цей,, МІЙ ВЛАСНИЙ,, винахід ,, БЛОКУВАННЯ ПІДПИСУ,, ВІН цінніший за будь які надра , коштовності,статки всього світу, які з часом вичерпуються, А цей винахід вічний поки існуватиме людство, і на ньому будуть заробляти вічно нічого не вкладаючи! !! А головне не порушуючи закон ,без КОРУПЦІЇ  ШАХРАЙСТВА!!!  ЗАКОННО!!!

Розписуєщся,,ставиш підпис власний, чорнилом чи ручкою ручкою ,, ,, палець власний і робиш відтиск пальцем власним на власному підписі,,,блокуєш свй підпис власний блоком  відбитком!!,, І  в власному блоці є складові,,потожирові,чорнило чи паста, підпис власний , та власний відбиток ,, якими ви блокуєте одночасно в один час ,,  все щоб довести що підроблений документ преревірити на підробку треба підроблений, документ просканувати на присутність на нього вашого блоку,блокування ,блокіровки!!! А якщо немає блоку в який входить відбиток власника блоку, значить фальшивий  підроблений !!!! Бо звідки на підробці фальшивий візьметься ваше власне блокування без вашої власної участі??? Скануєш блок на присутність відбитку вашого у блоці сканером і все!!!!

А уявіть собі (продажнього, хабарника суддю ?)який знехтує блокування підпису,і прийме завідома не правове рішення не в користь пограбовного законного власника!!! І що чекає даного суддю??? І де його буде місце відповідно верховенства права, та верховенства закону та чинного законодавства??

От ВАМ і удосконалення справедливого суду ,правоохоронних органів, захист від підробних ,протоколів, актів  ,рішень , договорів і т.д!!! Очищення тотальне від непотребу та дармоїдів корупціонерів!!!!

І одна така проста дія ,,блокіровка підпису від підробки поєднання пото жирових клітин чорнила підпису і відбитку поставленого в один час однією людиною і обов'язково живою та здоровою,,!!! А саме головне подолання КОРУПЦІЇ  та ОЧИЩЕННЯ!!!

Даним винахідом даже на мою думку, можно захистити даже паперові гроші ,казначейські банкноти!!! Певна кюпюра певний проміжок часу виготовляється  з певним блокуванням підпису певної особи!! А також дане блокування підпису  кодується переводиться в цифровий підпис тобто в цифрове,, блокування підпису,,, і додається чи наноситься , на банкнотах чи до банкноти під час друкування купюр!! Які буде нескладно  перевірити  за певним блокуванням підпису як експертизою так і сканером банкнот  на підробку!!! Бо яку банкноту з яким ,,блокуванням підпису,, та номінал купюри виготовленої впевний проміжок часу та кількість купюр,,тираж,,  знає тільки один власник виготовлених купюр це ,,, ДЕРЖАВА,,

Одиничний та єдиний в усьому світі штучний і перший відповідає всим ознакам описаним в вікіпедії,,Лезо Оккама,, за історію людства винахід та інтелектуальна власність яка має якість і дію та гарантію захисту кожного індивідуального власника, на час існування людства!!!  Це як особистий  код печатка персональна невід'ємна від свого власника !! Яку неможно передати другій особі,загубити,продати чи подарувати чи відсудити та відібрати у власника!!!!! І яку неможливо підробити!!!! Генний код кожного власника в єдиного зразка  у всьому світі у кожного свій!! 100%!!!!

https://plus.google.com/+ВіталійДенисенко/posts/RMyr1inshWG