Користувач:КРТ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Корпорація КРТ

"Корпорація КРТ", заснована на початку 2000-х років, сьогодні активно завойовує міцні позиції не лише в Україні, але й на міжнародному ринку. Серед напрямків діяльності Корпорації можна виокремити такі: виробництво хімічних компонентів, виробництво та постачання електричної та теплової енергії, будівництво промислових та житлових об’єктів.

«Основна спеціалізація – виробництво деталей та вузлів залізничних скріплень»[ред. | ред. код]

Сьогодні Корпорація – один з основних виробників і постачальників матеріалів верхньої будови колії, в тому числі пружних скріплень, для підприємств «Укрзалізниці».

ТзОВ "Корпорація КРТ" застосовує систему управління якістю згідно з стандартом ISO: 9001:2008 у сфері «Виробництво елементів і деталей верхньої будови колії», сертифікат TUV NORD. У 2005 році за незмінний високий рівень якості продукції підприємство отримало нагороди The International Prize «European Quality» (міжнародний приз «Європейська якість») та Знак якості «Вища проба». У 2008 році стало переможцем національного бізнес-рейтингу «Лідер галузі» за основним видом діяльності. Цього ж року Корпорація стала учасником національної рейтингової програми «Флагмани України 2008» («Флагмани транспортного шляху»), а також отримала диплом фіналіста регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України»

Основною місією є підвищення надійності і безпеки руху на залізничних шляхах, генеруючи та впроваджуючи найновіші технології, використовуючи високий професіоналізм і досвід спеціалістів.

[1]