Користувач:Маргарита Жага

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Маргарита Жага народилася 25 вересня 1990 року. Освіта включає закінчення Полого-Вергунівської Загальноосвітньої Школи у 2007 році та отримання спеціальності "Математика" в Переяслав-Хмельницькому Державному Педагогічному Університеті імені Григорія Сковороди у 2012 році.

7 листопада 2015 року вийшла заміж і переїхала до міста Луганськ. Багато  подорожувала Україною, розвивалася та спробувала себе у творчості, займаючись музикою, живописом і письменництвом.

З 2019 року повернулася до свого рідного села і розпочала написання власної книги. Її поезія неодноразово була опублікована в альманахах Хмельницького видавництва, а вже у вересні 2021 року вийшла перша книга під назвою "Не забувай", в яку увійшли і вірші і проза. Так, як тираж був невеликий, то книгу швидко розкупили і зараз її вже немає у продажу. У серпні 2022 року побачила світ друга книга Маргарити Жаги - "У пошуках щастя", як результат спостережень і спілкування з цікавими людьми.

З липня 2023 року працює моделлю з фотографом-аматором Анною Сорокою, а також має досягнення у публікаціях своїх віршів у журналі "Foxy Lit". Продовжує займатися письменницькою діяльністю та розвиватися в цьому напрямку.