Користувач:Руслан Поїденчук

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Літературне об'єднання "Літтерра"[ред. | ред. код]

Пирятин, Полтавська область[ред. | ред. код]

Рішення про утворення громадського об'єднання прийняті на зборах засновників 28 березня 2013 року.

Громадська організація "Літтерра" (далі - ГО "Літтерра"), як суб'єкт творчої діяльності, об'єднує на добровільних засадах літераторів - поетів, прозаїків, драматургів, перекладачів, критиків, публіцистів та представників інших творчих професій, які поділяють мету і напрямок діяльності організації, викладені у Статуті.

ГО "Літтерра" здійснює свою діяльність у відповідності до Конституції України, чинного законодавства та Статуту і є неприбутковою та некомерційною організацією.

ГО "Літтерра" незалежна у своїй статутній діяльності від органів державної влади і органів місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій.

Мета (цілі) і напрямки діяльності Організації

Основними напрямками є розвиток сучасної української літератури; поширення цінностей та ідеалів відкритого громадянського суспільства; розроблення і втілення в життя культурно-мистецьких проектів, авторських вечорів.

ГО "Літтерра" є спільнотою творчих людей, які орієнтовані на активне перетворення культурного середовища. Організація стоїть на позиціях критичного освоєння культурного простору, формування громадянської позиції і розкриття творчих здібностей особистості.

litterra_prt.livejournal.com

Співзасновники ГО "Літтерра":

Руслан ПОЇДЕНЧУК, Володимир ЛАГУТІН, Сергій ПАЗЮК.