Користувач:Valentin Tseyko/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

UB.UA - ЗАВЖДИ ВИГІДНО UB – торгова марка, яку використовує як домен портал - UB.UA. Це один із перших, створених в Україні онлайн-сервіс для торгівлі і розкрутки бізнесу. Інформаційно-торгова платформа для здійснення оптових та роздрібних покупок. Майданчик, де будь-яка компанія може розмістити інформацію про себе, свої товари та послуги з метою популяризації свого бізнесу та нарощення продажу. Підтримує розміщення контенту: товари, послуги, оголошення, новини, фото та відео, статті. Дозволяє створити торгову площадку у вигляді сайту чи інтернет-магазину, яка за своїми технічними характеристиками значно перевищує корпоративний сайт в традиційному розумінні. Переваги для клієнтів: низька вартість послуг, велика аудиторія покупців, стабільна підтримка та оновлення, іноваційність.

Місія UB.UА[ред. | ред. код]

• Основне завдання компанії «UB.UА» - покращення умов ведення бізнесу. Сприяти компаніям, які мають підприємницький потенціал, швидко знайти свого споживача, укріпити фінансове положення. • Стимулювати переведення бізнесу в інтернет, що дозволяє заощаджувати ресурси і робить український бізнес більш сучасним та технологічним. • Надавати ефективні інструменти для ведення бізнесу в інтернеті, розроблені в Україні, і в такий спосіб захищати український бізнес від впливу іноземних конкурентів. • Допомагати в пошуку нових ринків збуту та інвестицій із-за кордону.

Рік заснування – 2002 Кількість відвідувачів 450 000 – 700 000 Мови – українська, російська, англійська Гасло (слоган) – ЗАВЖДИ ВИГІДНО Територія діяльності – Україна, Польща (Tius.pl) Розділ – електронна комерція Власник – Валентин Цейко Кількість товарних позицій – понад 3 000 000

Історія створення[ред. | ред. код]

Розробку порталу ub.ua було розпочато в 2002 році групою ентузіастів на чолі з керівником Валентином Цейком, що працювала в штаті рекламного агентства. У початковій версії, це був інтернет-каталог українських компаній – “Укрбізнес”, під доменним ім’ям www.ukrbiznes.com. Із розвитком інтернет-технологій на порталі з'являються нові розділи: новини, статті, каталог товарів, послуги, оголошення, інше. В 2005 році кількість Преміум клієнтів вже нараховується понад 3500. У 2009 році було запущено оновлену версію ресурсу та здійснено перехід на новий домен www.ub.ua. На ресурсі з’явилася українська версія, яка сприяла кращим показникам охоплення інтернет-простору. Разом з цим впроваджено конструктор окремих сайтів. Відтепер клієнти, окрім розміщення інформації в розділах порталу, можуть створити особистий сайт-візитку та інтернет-магазин. Тепер, це повноцінна saas-платформа для розвитку бізнесу та marketplace для вигідних покупок. В 2015 року розпочато роботу над проектом “Прямі поставки”. Основне призначення цього проекту надати можливість користувачам інтернету, купувати товари напряму зі складів, без посередників. Сьогодні портал успішно розвивається, створюючи нові сервіси для своїх клієнтів. Для просування українських компаній на європейські ринки запущено www.tius.pl.

Партнерство та інвестиції.[ред. | ред. код]

Ресурс постійно закликає до співпраці гуртові компанії, які потребують збуту в інтернеті, і можуть відправляти товари користувачам напряму зі складу. Умова – оплата за результат. Відкрита до шнвестиційних пропозицій https://about.ub.ua/section/investment-and-partnership в різних формах.

Продукти та послуги[ред. | ред. код]

Послуги порталу UB.UA для бізнесу:[ред. | ред. код]

- створення сайту, або інтернет-магазину; - реклама товарів/послуг на UB.UA (пакети реклами); - реалізація товарів та послуг з оплатою за результат; - розміщення інформаційних матеріалів (новини, статті, оролошення); - пошук партнерів/постачальників ( візитка компанії в каталозі); - написання інформаційних матеріалів (статті, новини); - проведення рекламних кампаній Google, Facebook, Instagram.

Послуги порталу UB.UA для покупців[ред. | ред. код]

- створення облікового запису та кабінету покупця; - повний функціональ підтримка покупки товару/послуги; - ведення рейтингу користувача; - можливість спілкуватись з тисячами продавців; - відслідковування репутації продавця; - розміщення оголошень про продаж товарів та послуг; - розміщення відгуків.

Цікаві факти про UB.UA[ред. | ред. код]

1. Компанія розробила та впровадила поняття “Пакет реклами в інтернеті”. Це комплекс робіт, які проводять фахівці порталу з метою забезпечення цільового трафіку за допомогою SEO-map, як з порталу, так із пошукових сайтів Google та інші. 2. Кількість роботів, які обслуговують потреби клієнтів перевищує 320 шт. 3. По оцінкам більшості користувачів, каталог компаній (catalog.ub.ua) порталу, містить найбільший функціонал серед існуючих ресурсів. Категорія:Маркетинг Категорія:Інтернет-ЗМІ Категорія:Інтернет Категорія:Торгівля Категорія:Продажі