Майстер спорту Казахстану міжнародного класу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Майстер спорту Казахстану міжнародного класу
Країна  Казахстан
Тип спортивне звання
Нагородження
Нагороджені:
Черговість
Старша нагорода Заслужений майстер спорту Республіки Казахстан
Молодша нагорода Майстер спорту Республіки Казахстан

Майстер спорту Республіки Казахстан міжнародного класу — почесне спортивне звання, встановлене в Республікі Казахстан.

Норми присвоєння[ред. | ред. код]

Норми та вимоги для присвоєння звання для кожного виду спорту свої, зазначені у відповідному наказі Міністерства культури та спорту Республіки Казахстан[1].

Порядок присвоєння[ред. | ред. код]

Спортивне звання «Майстер спорту міжнародного класу Республіки Казахстан» присвоюються уповноваженим органом у сфері фізичної культури та спорту за поданням місцевого виконавчого органу області (міста республіканського значення, столиці), акредитованих республіканських та регіональних спортивних федерацій з видів спорту.

Виконання спортивного звання підтверджується суддівською колегією з виду спорту у складі не менш як трьох суддів категорії «Національний спортивний суддя вищої категорії».

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Наказ в.о. Міністра культури та спорту Республіки Казахстан від 28 жовтня 2014 року № 56 "Про затвердження Норм та вимог для присвоєння спортивних звань, розрядів та кваліфікаційних категорій". Зареєстрований у Міністерстві юстиції Республіки Казахстан 25 листопада 2014 року № 9902 - Інформаційно-правова система нормативних правових актів Республіки Казахстан. [https:/ /web.archive.org/web/20200331065044/http://adilet.zan.kz/ukr/docs/V1400009902 Архів] оригіналу за 31 березня 2020. Процитовано 11 лютого 2018.

Посилання[ред. | ред. код]