Обговорення:Гійом Жерве

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Did Panas 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Малувато якось для статті у вікіпедії - отриманий результат опубліковано лише місяць тому назад, неможливо оцінити його вартість.--Did Panas 14:33, 10 листопада 2008 (UTC)Відповісти

Не мало. На перший раз достатньо. Експеримент поставлений в таких солідних умовах, що у всіх просто челюсті повідвисали... Так само, як і у випадку Клітцінга!
Scholar Google видає аж нуль цитувань на дану роботу. Поки не одержано незалежних відтворень експериментів, не опубліковано інших робіт з даної тематики неможливо перевірити значимість. Якщо, звичайно не буде наведено інших фактів на користь даного науковця. Порівняння з фон Клітцингом поки недоречне. --Did Panas 15:13, 10 листопада 2008 (UTC)Відповісти
Далі на Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/10 листопада 2008.

Тут дехто говорив, шо Гійом - простий асистент... Нічого собі, простий..., керівник лабораторії в 15 (!) чоловік..., і простий. І ось цьому "простому асистенту" видіяють на халяву 5 днів на найпотужному в світі магніті. І сміх, і гріх, прости Господи. Так..., таких БАГАТО..., особливо НА Україні.
Звичайно, Гійом молодий... Ну той що. Потрібно сказати, що він досить скромний, і на мій запит делікатно відмовився від подання більш детальної інфо про себе. Звичайно час покаже і розставить на свої місця. Проте, ми тум маємо типовий приклад, коли молодий вчений робить щось незвичайне в галузі фізики, а потім проводить НЕ зовсім делікатну рекламну компанію. Якщо посилання на закон Мура ще можна якось простити, то тривіальне насміхання над фізиками- теоретиками (скребти потилиці) можна списати тільки на молодість.