Обговорення:Журавлиний заказник (Київська область)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Качор Любов Омелянівна 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Статтю «Журавлиний заказник (Київська область)» створено або суттєво доповнено в рамках конкурсу «Пам'ятки природи у Вікіпедії».
Від розміру та якості цієї статті станом на 31 травня 2015 року залежатиме остаточний бал конкурсанта, який її створив чи доповнив.
Стаття оцінюватиметься в номінації «Найкращий внесок із написання статей про пам'ятки природи України до Вікіпедії».

Бездумне перейменування статті про орнітологічний заказник "Журавлиний", де останнє є власною назвою. У даному словосполученні "журавлиний" виступає прикметником, отримуючи зовсім інше трактування, втративши своє індивідуальне ім'я і отримавши написання в реченні з маленької букви. Може бути журавлиний заказник "Журавлиний", журавлиний заказник Києва, журавлиний заказник імені Nina Shenturk і т.п. Крім того на думку Nina Shenturk вживання в тексті латинських назв рослин, тварин є недопустимим виключно у моїх статтях. То може вона займеться виправленням наукової літератури, де недалекі науковці вживають такі словосполучення, причому в першу чергу латинські назви і в другу українські, як допоміжні.--Качор Любов Омелянівна (обговорення) 07:35, 29 травня 2015 (UTC)Відповісти