Обговорення:Кримський федеральний округ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: 91.200.224.60 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/21 березня 2014.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

ПОТРІБНО ЧЕСНО ВКАЗАТИ , ЩО ДАНА СТАТТЯ Є ТИМЧАСОВО-АКТУАЛЬНОЮ І БУДЕ ЗМІНЮВАТИСЯ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ПОДАЛЬШИХ ПОЛІТИЧНИХ ОБСТАВИН! АЛЕ ВИЛУЧАТИ ЇЇ НЕ СЛІД !, тим паче, що на неї йде посилання з близько ДВАДЦЯТИ регіональних ВІКІПЕДІЙ (і цей список постійно збільшується). Також на дану статтю є вже багато посилань з інших статей україномовної Вікіпедії. Кіпр, Абхазія, Придністров'я, Південна Осетія та інші території також нині є політично-юридично проблематичними, але про них є статті в українській та російській Вікіпедіях. ВІКІПЕДІЯ - є інформаційним, а не політичним джерелом для тисяч користувачів ВІКІПЕДІЇ! СЛІД НЕГАЙНО ЗНЯТИ ШАБЛОН - НА ВИЛУЧЕННЯ і замінити на АКТУАЛЬНИЙ !!!

22.03.2014. ВЛАД

национальный состав тоже добавьте, а то статья неполной выглядит 91.200.224.60 12:00, 18 січня 2015 (UTC)Андрей ПоздняковВідповісти