Обговорення:Кубок володарів кубків УЄФА

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Ynesyn 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

у мене є одне питання.Ось київське "Динамо" ще за радянських часів виграло Кубок Кубків,а зараз це є українська команда.То Кубок Кубків рахується українським успіхом,чи радянським?

У турнір Динамо потрапляло як володар Кубку СРСР — робіть висновки.--Ynesyn 09:39, 17 листопада 2010 (UTC):Відповісти
Одначе якби,скажем,ФК Кардіфф - це ж уельська команда,але грає в англійських турнірах.Якби вони потрапили на турнір як володарі Кубка Англії,і виграли його,то хіба ж це є англійський успіх уельського клубу?
крім того,на всіх сторінках Вікіпедії пише,що це є УКРАЇНСЬКИЙ успіх.
«Монако» грає в єврокубках під прапором Франції, успіхи цього клубу це, звичайно, і успіхи монегасків, але насамперед це успіхи французького футболу, французького чемпіонату. Щодо успіхів київського «Динамо», то, звичайно, це успіхи українського клубу, але з чемпіонату СРСР. Тому у таблиці по роках потрібно відображати команду як радянську, у таблиці, що вказує кількість титулів від чемпіонату (або від країн) потрібно також вказувати СРСР, а ось у таблиці загальних успіхів за всі роки Динамо можна відображати з українським прапором (хоча формально київське Динамо не грало у КК під українським прапором).--Ynesyn 12:22, 7 грудня 2010 (UTC)Відповісти

Про статус[ред. код]

Є офіційний статус. А якщо хтось заздрить, що українські що клуби якоїсь країни вигравали цей кубок, а російські а клуби його країни не вигравали, і мусує думку про те, що цей турнір насправді слабкий, то ця думка не для цієї статті. Тут мусить бути лише неупередженість.