Обговорення:Кіборги (захисники Донецького аеропорту)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: VoidWanderer у темі «Дубляж статті про бої» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дубляж статті про бої[ред. код]

Dgho, у нинішньому вигляді стаття є фактично дублікатом статті про бої, чим порушує ВП:ПОДІБНЕ. Якщо є можливість написати окрему статтю про кіборгів, вона має бути написана про кіборгів, а не про їх бої, нагороджених за ці бої, тощо. Тобто про феномен кіборгів в українській сучасній культурі.

У якості прикладу можу навести схожий кейс: Зелені чоловічки — цю статтю прийшлося свого часу добряче прорідити, щоб вона врешті описувала саме зелених чоловічків як мем, як образ, а не щось інше. --VoidWanderer (обговорення) 16:17, 23 лютого 2020 (UTC)Відповісти

Тому, розглядаючи як мала б виглядати стаття, я б рекомендував на це подивитися під таким кутом:

«Кіборги»:
У вузькому значенні: ті, хто безпосередньо захищали будівлі донецького аеропорту (включаючи вцілілих у боях, але загиблих та померлих у пізніших подіях).
У широкому значенні: учасники оборони, проривів для надання допомоги захисникам донецького аеропорту, а також учасники боїв навколо ДАПу.

Фактично, десь отаким і має бути осердя статті, яку ви створили. А вже навколо цього осердя можна зібрати інформацію про відбиток кіборгів у культурі. Причому, саме коли наголошується на кіборгах як образі, а не на боях за ДАП як таких. Інакше кажучи, не все що говорить про бої за ДАП, говорить про кіборгів. --VoidWanderer (обговорення) 16:26, 23 лютого 2020 (UTC)Відповісти