Обговорення Вікіпедії:Вікі любить пам'ятки/старий АТУ/Хмельницька область/Дунаєвецький район

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Про двоє Дунаївців

[ред. код]

У старому Дунаєвецькому районі є місто Дунаївці та смт Дунаївці (які за новим адмінподілом стали центрами двох різних громад).

У нас із @Ahonc: виник конфлікт щодо позначення цих Дунаївців у списках, і оскільки нам не вдалося знайти спільної мови, прошу інших членів оргкому @Antanana, Atoly, Ilya та MeOlya: нас розсудити.

  • Я пропоную додати позначення місту (наприклад, Дунаївці (місто)), щоб відрізнити місто від смт, зокрема, якщо учасники конкурсу роздрукують списки. Розрізнення, що «Дунаївці» — неодмінно місто, а смт лише там, де «смт Дунаївці» вважаю неочевидним, бо у цьому ж районі Смотрич (смт) позначено як «Смотрич», так і «смт Смотрич».
  • Ahonc пропонує не відхилятися від загальної схеми, де місту ставимо «|тип-нп = М» (не видає жодного людиночитабельного позначення), а смт ставимо «|тип-нп = Т» (видає перед назвою «смт»), оскільки щодо цієї схеми позначення населених пунктів уже домовилися та немає сенсу її переглядати.

Вважаю, що з огляду на специфічну ситуацію цього району варто зробити виняток, Ahonc не згоден. Щоб не переходити до війни редагувань, прошу інших членів оргкому розсудити. Дякую — NickK (обг.) 18:56, 3 вересня 2021 (UTC)Відповісти