Обговорення користувача:Артем В. Коновалов/Вибачення (26.04.2010—26.04.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Артем_В._Коновалов/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Артем_В._Коновалов

Вибачення

[ред. код]

Шановний Антоне В.Коновалов!

Якщо я вас чимось образив – вибачте.

Власне, нам тут нема що ділити, тож бажаю вам щастя, здоров’я, бути об’єктивнішим, незаангажованим, толерантнішим та більш поблажливимм до користувачів та їх статей.

Вважаю, що наша дискусія була корисною, вона дозволила нам іншими очима поглянути на поняття «значимості» і виявила певну недосконалість та незавершеність правил. Я ще більше переконався, що просто випуск альбому не може бути критерієм значимості, особливо у випадках, коли їх випускають труси, що співають, за кошти «папіків» або на власному компі. Теж саме стосується книг, які сьогодні може випускати будь-який бездарний графоман за власні кошти. Теж саме стосується спортсменів, про яких ми мало що знаємо, крім того, що грають у вищій лізі (і це їх єдиний здобуток), але майже всі вони пиячать та вештаються по нічних клубах.

Вважаю, що у всіх цих випадках повинна бути чітка категоризація – або категорія ДИРЕКТОРИ ШКІЛ або ЧИНОВНИКИ МІСЬКОГО РІВНЯ, або ГРАВЦІ ВИЩОЇ ЛІГИ, або КЕРІВНИКИ ХОРІВ. Так само і для категорії ПИСЬМЕННИКИ (для тих, хто не член Спілки письменників) або МИТЦІ (для тих, хто не членом своїх спілок, художників там, або заслуженим чи народним артистом) – це випуск альбомів загальним тиражем не менше 100.000, або не менше 3- книг з зазначенням вихідних даних книги (альбому). І тоді можна буде чітко сказати – підпадає під категорію – чи ні.

Бажаю вам успіхів, не тримайте зла у серці.

З повагою, --Nikkolo 09:17, 26 квітня 2010 (UTC)Відповісти