Обговорення користувача:Когутяк Зенко/Колишні адміністратори (15.05.2011—23.05.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Когутяк Зенко/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Когутяк Зенко

Колишні адміністратори[ред. код]

Вітаю Зенку. От і ще на одного адміністратора в українській Вікіпедії стало менше. Можу сказати, що ефективність вашої "критики" виявилась дуже високою. Після А1, ОлегаБ, АСа СамОдін вже четвертий адміністратор, яких ви дуже активно у свій спосіб "критикували", і які або пішли з посади або залишили Вікіпедію. На жаль на моє прохання не переслідувати СамОдіна ви не відгукнулись. Що ж маємо, що маємо - в українській Вікіпедії зараз фактично лишилось 10 адміністраторів, кожен з яких з багатьох причин не надто активний. Багато вже разів спостерігав картину, коли з вандалізмом з анонімних адрес борються інші аноніми, просто в українській Вікіпедії майже не лишилось користувачів, які перевіряють статті на предмет внесення вандалізму, недостовірної інформації, копівіо або спаму. Хочу зауважити, що АС та СамОдін були одними із небагатьох адміністраторів, які більш-менш регулярно цим займались. Без цього Вікіпедія перетворюється на звалище малодостовірної інформації, над яким будуть насміхатись навіть школярі в соціальних мережах. --yakudza 21:52, 15 травня 2011 (UTC)Відповісти

Приєднуючись до вищенаписаного, в мене до вас велике прохання: будь ласка, не заглиблюйтесь в критику окремих користувачів, у вас це надто ефективно виходить. Я не скажу, що для всіх чотирьох ви були головною причиною, але в усіх чотирьох випадках ви дуже гаряче критикували багато дій цих користувачів. Дуже добре видно, що конфлікти навколо Голокосту і українофобії, які намагалися вирішити і Олег, і Ас, і СемОдін, забирають і без того чимало нервів, а якщо ще й займатися окрім критики статей критикою особистих якостей користувачів, то навряд чи будуть бажаючі вирішувати ці конфлікти. Тож у мене знову до вас велике прохання не вдаватися до оцінювання особистісних якостей користувачів, оскільки ми маємо ще одне свідчення того, що ні до чого доброго це не доведе — NickK 22:37, 15 травня 2011 (UTC)Відповісти
Підтримую попередніх, хочу додати що у тому що СемОдін полишив адмінправа, також відіграли роль Sapin і Deineka. --Krystofer 00:35, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
+1 до попередніх. --Friend 09:07, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
(образа вилучена) --Sapin 13:50, 23 травня 2011 (UTC)Відповісти

Гммм....., на днях українське суспільство було збурене лихою подією, коли у місті Лева: одна група мешканців України - Одеських проросійсько налаштованих (симптоматично:) підтримуваних владними структурами (читай - з владними повноваженнями:) зіткнулася з інщою групою громадян України, національно спрямованих (теж симптоматично:). І замість того щоб вияснити причини того що сталося та усунути їх наслідки - на очі громадськості вибігла "свята Тереза"-Ганця й заголосила на весь світ що влада тут не винна то все через невістку-псюкістку - критиканку Юльцю.

Панове, тутешні владоможці, якщо й надалі не бачитимете очевидних кризових речей у Ваших рядах (пов'язаних саме через Ваші дії) - доведеться Вам той список продовжити.... очевидність. А якщо маєте намір покращити ситуацію - то відкривайте площадку для дискусій-порад й виходьмо на порозуміння, а не ВИВИЩЕННЯ своєго Его над іншими. Чому декотрим адміністраторам вдалося перерости болячку цензорів-наглядачів й стати порадниками менеджерами та втілювати свої проджекти в цему товаристві (Турж знайшов себе в гуртуванні "тижневих" творчих потуг товариства та новинках-цікавинках, пані Еруд в грецькій тематиці та "1000 необхідних", ......) - та тут незоране поле адмін-менеджерських справ на які треба гуртувати люд, а не розколювати й гнути кирпу заради свого формального цабе. Зрештою, це ще й площадка для практикування своїх комунікаційних та суспільних потуг й зовсім не місце для кичіння та апробації своїх егоїстично-амбітних проб-акцій.

Тепер скажу пару слів щодо цього конфлікту та тактичних адмін-хитрощів (тезисно):

  • Що то знову пан Адміністратор (перебуваючи в світоглядному конфлікті з дописувачем) придумав нову "тєму" для його переслідування - Вам наче засліпило!!!
  • Навіть видумавши такий казуїстично-юридичний хід він так й не притримався належної процедури й учинив зумисні дії зі спотворення тексту та вимагав блокування корисника та ще й заблокував статтю (надавши собі особисто перевагу) - теж не виділисте (бо й словом не проронилися - навіть виправдовували його дії ухопившись за одну єдино-можливу тезу)
  • Тепер щодо того авторського права на кусок текстівки - хлопці та не прикривайтеся тотим формалізмом, а якщо Ви вже такі ось праведні - то спочатку повилучайте свої текстівки які були скопіпащені з інших засобів (взагалі слово в слово) - тоді вже вимагайте від інших. (бігме, як з нашою владою - зловили хлопа за "зарплату в 20 000серєбрряників" а самі не гребують мільйонами красти)
  • А ще тепер мені скажіть панове, Ви вірите в те що якийсь ймовірний пан-ревізіоністъъъъ вимагатиме в укр-вікі шаблончика на добропорядне використання його 300-500 слів з 100-500 сторінкову книжку??????????? Ви десь таке бачилисте:):): - та тотой автор прибіжит з проханням ще зо 50 сторінок тексту сюди вписати - а Ви про якісь претензії переймаєтеся. Для чого Ви піддаєтеся на такі лицемірно-викривлені ходи - нє вєм?????
  • Я більше 15 років займаюся видавничими справами (років зо 3-4 як переніс частину того бізнесу в інтернет-середовище) - тому коли я бачу що задля досягнення своїх гнусних цілей хтось намагається прикритися ймовірним авторським правом (навіть в апріорі не вважаючись автором чого/небудь:) і не відаючи, що то є насправді - я говорю відверто йму ФЕЕЕЕ. Оскільки людина нахапавшись теорії - видає бажане за дійсне не відаючи жодним прецендентом чи юридично сформованим фактом, в цій царині, та ще й на наших теренах. За 15 років не бачив жодного такого преценденту ні в нас ні в Росії, ні в Східній Єропі і навіть у випадках комерційного використання сили-силенної авторської текстівки - сторони сідали за стіл перемовин й швидко доходили консенсусу (лише пару випадків в Німеччині)
  • Наголошую ще раз, тактика "влючення формалізму" в питанні авторського права (на кусок тексту!!!!) в суцільно скопіпащеному ресурсі виглядає недолугою потугою та підміною понять. І "лікування" тутешнього товариства хворими на цю болячку лікарями - дуже дивна ситуація, особливо коли це застосовується до свого "заклятого ворога".
  • Акцентую на такому моменті (згідно життєвої практики - щодо авторського права): тільки у випадку якщо котрись з авторів слово в слово переніс один текстівку-розділ чиєїсь роботи до своєї роботи (теж в одному розділі) й не дав жодного посилання на ту роботу й невпімнув жодним чином автора - то тоді попередній може висловлювати претензії щодо якихось правок. У випадку коли дотримана процедура (посилання, акцентуваня на роботі автора...) - автори навпаки - ще й дякують й вносять такий копіпаст до своїх здобутків. Тому скажіть мені будьте ласкаві, кому спало на гадку переносити формальні критерії до цієї ситуації - тицьніть мені пальцем де би автори ревізіоністи чубилися за авторство своїх текстівок - та вони передають їх оден одному заради розкриття теми. Навіть жоден гебрейський ресурс не розродився на "авторські ходи" щодо цитат своїх книг в тих таки ревізіоністських чи чорносотенських виданнях-ресурсах.
  • Зрештою, ще можна багато чого сказати й підвязати під усе юридично-законодавчу базу, але чи воно того потребує в цему дрібязковому випадку (належно оформленої 1/100 000 частинки авторського тексту в іншому виданні-ресурсі), до того ж навіть при не належному її оформленні - це не привід її вилучати (якщо не маєш наміру педалювати ескалацію конфлікту)
P.S Ще рік тому віддав належне Рейдеру, коли той впоминався за проведення планових процедур з РОТАЦІЇ в адміністративно-менеджерському тутешньому корпусі і навіть впровадив на практиці (в своїй столярній структурі - наслідки були позитивно неочікуваними). Тому якщо Ви не задумаєтеся щодо гіпертрофірованості тутешньої адмін-менеджерської складової в напрямку адмін-наказову то й надалі сформуєте касту «англіцьких перів», яка пов'язла в довколішніх адьютерах, а всі непорозуміння та конфлікти сприймає, як особистий виклик Вашій Світлості з подальшими суїціадальними елементами. --Когутяк Зенко 07:39, 16 травня 2011 (UTC) Міркуймо!!!Відповісти
Зенку, от ви пишете про ротацію. В нас за останні два роки активність у проекті виросла вдвічі, а кількість активних адміністраторів не зросла, якщо не знизилас, тож ротація іде в один бік: старі ідуть, а нові не приходять. Тож щоб не словом, а ділом втілити цю ротацію, зробіть просту річ. У нас за останні три місяці стало на чотири активні адміністратори менше (Ас і СемОдін склали повноваження, Олег і Діксон припинили адмініструвати). Чи не бажаєте ви знайти взамін чотирьох досвідчених користувачів, які погодилися б стати адмінами. Я буду радий за них проголосувати, але мені поки не траплялися чотири бажаючі стати адміном серед досвідчених користувачів. Тож допоможіть поповнити адмінкорпус новими обличчями! — NickK 11:24, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
Я думаю, що Ас пішов ще й через це. Просто дуже легко все списати на Зенка, бо ж у нас завжди знайдеться свій цап-відбувайло. От нема Рейдера, тепер вишукують образи в репліках інших користувачів. Інтерпретація правопису чотирьох мовознавців, серед яких є д.ф.н. на думку деяких адміністраторів не має права бути застосованою у Вікіпедії, так навіщо мені боротися зі сміттям, виправляти помилки, коли не хочуть зважати ні на мене (та фіг зі мною), ні на авторитетні джерела, які я використовую. Усе ж було просто — не було джерел, не звертав на них увагу — ставав на інтерпретацію вікіпедистів, знайшов джерела — почав їх використовувати. Нижче знову звинувачують і мене теж в усіх гріхах, а скільки дописувачів просто пішли, але ж ні, вони вірять, що через них ніхто не пішов — звідки ж будуть нові адміністратори? Drundia [ˈd̪r̠ʲʊɲ̟ɟ̟ɐ] 16:42, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
Ні, приводом стало иньше обговорення (ну буду в нього тицяти), а не критика, і несправедливо в моєму відході звинувачувати самого лише пана Зенка : ) --AS 20:41, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
А ви подумали, наскільки ця ротація є можливою? За останній рік різноплановими зусиллями із Вікіпедії фактично вижили майже десяток адміністраторів, і бажаючих стати новими поки не спостерігається у такій кількості. Можливо, Рейдер, Сапін, Зібекс, Дрюндя, Прима Класична, Воєвода й погодились би із такою пропозицією але чи підтримає цей вибір спільнота? Я пропонував декільком користувачам, які мають достатній стаж та досвід висуватись на посаду адміна але вони не хотіли для себе цього. Воно й не дивно, зважаючи на все вищенаписане вами. А зважаючи на висловленене вами вище бажання продовжити "цей список", то я досить відповідально заявляю, що будь-яка спроба переслідування вами будь-кого із користувачів (не тільки адміністраторів) буде закінчуватись вашим блокуванням. Зараз я поставлю на сторінці ВП:ЗА запит про можливість прогресивного блокування вас за переслідування інших користувачів. Тепер щодо копіпейстів. Особисто я не є надто завзятим поборником авторських прав, таким, що чіпляється до кожної дрібниці, а розглядаю АП перш за все як інструмент, який допомагає у наведенні ладу - тобто вилучаю тільки фрагменти абсолютно необроблених, неенциклопедійних текстів, які зкопійовані із інших джерел за допомогою двох кліків мишки або двох клавіш і не зроблено ніяких зусиль для адаптації цих текстів до норм і правил Вікіпедії. Будь ласка, гляньте на Обговорення:Заперечення Голокосту де СамОдін навів два фрагметни текста, один оригінальних, другий в тілі статті. Цей текст абсолютно не відповідає правилам Вікіпедії, починаючи із того, що вікіпедійний текст має бути написаний нейтрально, не повинен містити експресивної лексики, закінчуючи тим, що якщо це цитата, мають бути дотримані вимоги до цитат як формальні - оформлення саме як цитати, а не власного тексту, так і змістовні - цитата має бути доречна у статті. Нічому цьому написане Сапіним не відповідає. Взагалі, дуже багато написаних ним статей складають саме із таких фрагментів клаптиків "розкавичених" цитат із різних джерел. На це вже неодноразово раніше вказували ще й Нікколо, а згодом і Сапіну, він неодноразово обіцяв почати переписувати тексти, а не просто вставляти куски неоформлених текстів але вистачило його лише на те, щоб вставляти у ці куски словосполучення "як кажуть..." Доволі у його статті містились фрагменти які взагалі не стикувались одне з одним. Таким чином, написане Сапіним суперечило не тільки ВП:АД але й ВП:НТЗ, в багатьох випадках й ВП:АД, це було неодноразово, розмов на цю тему було вже достатньо, йому вже й раніше багато користувачів зауважували на подібні речі, на жаль це продовжилось знову... --yakudza 08:55, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
Шанований мною Якудза, якщо відверто, то лише на зорі мого перебування в мене так склалося, що я "ганявся на перегонки з А1" й можна оцінити тоте як переслідування оден-одного, але нам обом вистачило глузду знайти спільну площадку й почати з того якісь кроки до порозуміння й певне теперішнє взаєморозуміння та сприяння!!!. А чи не було в мене відвертостей Туржевих, але найшли в собі сили спільно працювати й здійснювати якісь проекти та прислухатися. Тому я не займаюся якимись переслідуваннями чи домаганнями котрогось з дописувачів.
Щодо СамОдина - то кожен має право мати свою думку й викласти її (небільше того), а суспільство має голову на плечах чи сприймати її й як проаналізувати - я не бігаю по його сторінкам редагуючи їх чи викривляючи текстівки, лише, гряди-годи, завбачивши його неправильні дії (на мою думку) висловлюю їх відверто (як він щодо мене - і не завше словами, а ще й редагуваннями чи блокуваннями).
Пане Якудза, якщо би я мав намір законсервувати тутешню адмін-болячку й нею, надалі, послуговуватися (в своїх цілях) я би про неї не говорив, а "тихою сапою копирстав", натомість, відверто кажу Вам про ті очевидні речі. Тепер бачу Ви маєте намір "повісити на мене всіх собак" - питань немає - українські такі суспільні реалії коли наділені правами та обовязками - до себе їх не впроваджують, а шукають в усьому винну "невістку".
Ви мене вчергове звинувачуєте виживанні котрогось з адміністраторів: це я бігав за ними назирці, це я блокував їх, це я заважав їм писати статті по їх тематиках чи вчиняти Фахові адмін дії?????????????? Поміркуйте!
Пане Якудза, вибудуйте довірливу систему поміж корисниками та адміністраторами й позбавитеся постійного бурчання одних в сторону "касти" й розуміння іншими, що навіть якісь критичні слова щодо них ще не є "всесвітня проблема" і після того «світ не завалиться»
А щодо планової ротації (менеджерських служб), то тема доволі глибока й корисна щоби про неї так, з бухти-барахти, говорити. Тому спочатку поміркуйте й огляньта світовий життєвий досвід й тоді можемо приставати до розмови.
Щодо тези-ходу з "авторським правом" то скажу відверто (бо й так головне висловив) - хто хоче аби була якісно зроблена робота - той шукає спонукаючі ходи, а хто шукає конфлікту - бере "кнута". Загалом, це правило стосується й інших менеджерських чи авторських дій-рішень адміністраторів чи дописувачів.
Ну, а щодо Запиту та прогресивне блокування за надумані причини (переслідування мною когось), ....гммммм.... най буде - продовжуйте "полювати на відьом".
Звиняйте, але не звик "завивати в позлітки" тому й говорю відверто, усвідомлюю що таке не всім подобається, що ж Ви вправі й заблокувати за таке. Бо людям подобається жити в світі ілюзій запамороченими єхидним словоблудством. Успіхів Вам та гараздів! --Когутяк Зенко 09:45, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
доведеться Вам той список продовжити.... очевидність
Дякую, що прямо задекларували подальший вектор Вашої діяльності. Я однак, не звинувачу Вас у відході СамОдіна. Йому надоїло (впевнений) і він вирішив спростити собі життя (за це теж не можна засуджувати).
(Турж знайшов себе в гуртуванні "тижневих" творчих потуг товариства та новинках-цікавинках, пані Еруд в грецькій тематиці та "1000 необхідних", ......)
Приклади зібрані "усі на купу". Однак не бачу прикладів саме ефективної метапедичної діяльності. А обидва наведених Вами - це саме активні дописувачі, а не адміни. Адміністратор - це самопожертва, якщо хочете. Це скоріше повна відмова від написання статей і повна поглинутість розгрібанням проблем (у нас вистачає).
Щодо Ваших аргументів "із зірочками", то вони балансують між віддзеркаленням власних проблем (див. тези про "сліпоту") до закликів доведення до абсурду ("он вам можна копівіо, то чому іншим не можна"). Якщо особисто знаєте факти копівіо - видалили і крапка. А не спекуляції і вишукування в цьому картбланшу для когось на аналогічні порушення. Щодо "низької ймовірності" претензій від правовласників текстів, то тут навіть обговорювати нема що. Є вимога закону, а не ймовірність. Якщо завтра ймовірність претензій буде оцінюватись кожним конкретним користувачем Вікі, то робитиметься це "на око" і критерії в кожного самі знаєте - різні. Правопорушення в суспільстві власне тому і стаються, бо порушник слушно оцінює ймовірність санкцій як "малоймовірну". Усі Ваші аргументи далі - те ж саме по колу ("ймовірність претензій низька тож ..." ...тож копіпастьмо далі - так?).
Щодо вашої тези про ротацію, то Ви напевно хочете зробити вигляд, що вірите, ніби нас багато (може вірите "в 70 тис. користувачів"?). Щодо суїцидальних моментів, то тут я не знаю з чого Ви іронізуєте. Як відомо постійна декларація прихильності до суїциду (вгадайте про кого це), дещо різниться від реальних дій, спрямованих на усунення із гнилої безвихідної ситуації.
А тепер не відповідь, а думка, так би мовити "від себе". Біда Зенку в тому, що Ви нахабно вимочуєте в лайні людей (дещо коректніше я Вам вже про це говорив). І Вас вкрай мало за це блокують. Іншими словами - не виховують. Так так - не виховують. Бо такту Вам часом бракує катастрофічно. Ваше красномовство і розв'язні манери не туди спрямовані і ще ніким не були належно оцінені. Будь-який адміністратор, кофліктуючи із Вами, не має права Вас блокувати особисто, а усі решта - стараються цього не бачити (з дещо інших причин - зв*язуватись із Вами не хочуть). І отому "залученому в процес" адміністраторові залишається лише одне - вицофатись із процесу, бо сторонні адміни розгрібати не беруться (це вже претензія до них...). Схема вже повторилась кілька разів. Думаю ще трошки і на нашому безриб'ї адміністратором станете Ви і українська Вікі ще більше нагадуватиме "Энциклопедию "Традиция"", тільки українською мовою. Ви не усвідомлюєте (хочеться вірити, що не усвідомлюєте), який приклад Ви подаєте новачкам і як Ваша безкарна розв'язність мавпується іншими, ще недокінця сформованими, молодими дописувачами (я часом диву даюсь, цим жовчним дискусіям за участі нових користувачів). Вам напевно "нєвдомьок", на скільки це важливо - подавати приклад виваженості і коректності.
Я чітко усвідомлюю невідповідність щойно написаного, цілям проекту і його правилам (принаймні за формою, за тоном). Я зробив це свідомо і буду радий понести за це покарання. Сподіваюсь, що пан Якудза, Нік, або Кристофер, чи інший адміністратор, особисто накладе на мене блокування на потрібний термін. Попередження тут зайві - я зробив це не через незнання чогось, а саме свідомо. Жодних претензій не матиму, проект не покидатиму, нікого не звинувачуватиму. Дякую.--Сергій (обг.) 10:13, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти
Сергію, не буду багато розписувати та намагатися Вас переінакшувати (як цего не робив ні з ким - на відміну від багатьох надіолених адмін-функціями).
  • Щодо мого якогось декларування (де Ви там це угледіли??) там проста констатація підкріплена життєвим досвідом, до того ж, я те саме ще говорив взимку - хтось інтерпретуватиме це як дії(в силу своєї зацікавленості чи заангажованості), а хтось вважатиме це за набутий в житті досвід
  • Сергію, я навів лише кілька прикладів Якісних адміндій в тутешньому просторі заради його розвою, як Турж, так Еруд, як Нік так і Вальдимар чи Дейнека найшли певну свою адмін-менеджерську творчо-технічну нішу й її розвивають - хтось гуртує навколо себе помічників, а хтось самотужки надривається (повірте на слово, цей та інший абзац, міг розписати патетично-хвілософськи зі всім словоблудством - що багато хто так би й не втячмив й зерен жодних би не угледів↓ хіба що китайської гречки:) чому саме така відвертість та природність Вами асоціюється з розв'язливістю - нє вєм)
  • А щодо інших адміністраторів, то дехто прості функції патролерів (виправлення ком, дифів, посилань, десь і матюків вандальних....) сприймає за Якісну роботу адміністратора. Та це повинен і МОЖЕ робити кожен пересічний дописувач (так закликає вікіпедія) - а ось додуматися як відродити "інститут патролерства" який тут занедбали (адміністративним гуртуванням та приміром) - не годні. Створити правописну групу й Фахово зайнятися граматико - нікому (але кидатися в полеміках куцими реченнями - збігаються всі). Запустили проект звязність (який тягне гряди-годи Камелот), зате постійно воюють з категоріями, поняттями звязності....А що коїться з світлинами (фотоматеріалами)..... Я вже не говорю про можливість гуртування вікі-товариства на якісь інші уже ТВОРЧІ цілі!!! Звичайно бути звитяжцем-борьбістом за букву "г" чи шукати "відьом" в протирічливих тематиках - простіше й легше - бо так вни постійно на слуху й видимість адмін-роботи ще та.... відкотити в посиланнях кілька сайтів (краєзнавчих чи комерційних - так ніби через них укр-вікі завалиться й котрись з дописувачів не зробить це й без адміністратора, лише на тиждень-другий пізніше) та накласти купу шаблончиків - це багато адмін-розуму не потребує і не являє собою якись звитяжний менеджерський хід - і де Ви побачили самопожертву в таких простяцьких діях (гадаю я Вам відповів щодо адмінповноважень, тут Ви й повинні побачити певні зерна для тези про ротацію - звиняйте що вказую пальчиком:) бо є ще люди котрим треба це робити)
  • Щодо моєї риторики, я вже Вам казав Ви маєте часткову рацію (навіьть не відаєте як мене це гнітить - ся риторика) але перебуваючи в сему товаристві побачив що в більшості своїй за тією жеманністю та "ніби манерами" стояли й стоять елементарні Амбіції чи невігластво намішане з комплексами навколожиттєвими (перенесеними в віртуал). Так я вибрав таку риторику (після піврічного жеманства та вивертувань) - зрозумівши, що лише відвертість та претензійність, до певної міри, спонукають опонента давти одвіт (а не ховатися за словоблудством та філософською риторикою) й наводити свої аргументи чітко. Повірте, мені теж прикро, коли десь-таки і таки бувало переходив межу (за що й блокували чи гримали), але щоби висловлювати зневагу до опонента - не опускавсь (йойо - за виключенням Воєводи:). Й майте на увазі мої розвязливі(по вашому й певно то таки пристану на це) і жорсткі оціночні судження не йдуть в порівняння з цинічними діями - редагуваннями та викаблучуванням-окозамилювання хлопчаків з постами «ніпрощо» чи «самдурак» приховані за "позолотов витонченого словоблудства". Саме в таких випадках тим хлопакам й перепадало - каюсь, маю таку "слабину" - не терплю фальші.
  • Напослідок про копіпаст та ситуації Сапін/Один - призвідцями конфлікту є вони обидвоє, але коли дуже активно сформоване лоббі почало затюкувати-маргінізовуючи цього дописувача й виставляючи своє цабе вище всього - наддопускавши купу помилок я не вбачав за потрібне долучитися до закидування його камінням (обмежившися певними порадами та пропозиціями, десь в відкритлому просторі, а десь й і іншим шляхом) й жодним чином не педалював ескалацію конфлікту чи стравлюючи з Одиним (навіть сам полишив цю тематику - аби десь мене захистивши він чи хтось інший не прилучився до конфлікту). А з цим копіпасом СамОдин дав маху - присікаючись до кожного слова (я тому розписував ті пункти по зірочкам:) виставляючи шабльончики "факт" та "АД" заради дослівного дотримання інформації й загнав цього дописувача в рамки - що треба писати дослівно-перекладену інфу й здоблювати її зворотами та невеличкими вставками. А через 6 місяців, адміністратору спало на думку повилучати таку інформацію (до якої спонукав) і яку "кілком" та блокуваннями втовкмачував кориснику. Тому такий виверт на 180° та вимога блокування - сприймаю як цинічний крок й зовсім не адмін дії. Надалі не маю наміру ще щось більше розяснювати - оскільки ситуація зараз накалена й будь-які пропозиції чи слова сприйматимуться в штики та педалюватимуть конфлікт (якщо маєте намір вийти на хочаби на рівень вислухати позицію опонента - навіть не сприймаючи її в апріорі - повернімося до цього в червні).
  • Звиняйте за простору відповідь й не сприймайте її за задавлювання Вас чи вашої позиції - не тримайте зла (як і я не тримаю). Зичу Вам успіхів та гараздів! --Когутяк Зенко 13:51, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти

Сергій, підтримує кожне ваше слово написане вище. Нажаль, на мою думку, ваші заклики не стануть у нагоді, адже у відповідь ви побачите, десь так, мінімум 3 абзаци тесту, де знайти хоч яке раціональне зерно буде проблематично.

Нажаль, пан Зенко, надзвичайно любить саме влаштовувати показові наїзди на інших користувачів, з якими він не згоден. Надто часто просто не хочеться з ним вступати у будь-яку дискусію, адже нема ні часу ні бажання читати ці просторі простирадла не дуже конкретного тексту (у який що завгодно і кого завгодно буде приліплено), а потім ще і відписуватись. Раціонального зерна чи конкретики добитися у цьому випадку дуже важко.

Крім того, гадаю, що Зенко свідомо проводить таку політику, просто задавлюючи опонента масою неконкретного тексту у надії, що у опонента не виникне бажання вести далі дискусію. Другий момент, який я би хотів відмітити. Не знаю чи навмисно чи випадково Зенко, на мою особисту думку, майже у 100% випадків підтримує досить конфліктних і суперечливих користувачів. Так виходить, що для них всі погані, а він «як рідний», їх захистив, прихистив. Тому надалі у переважній більшості конфліктів вони виступають єдиним фронтом проти опонента (саме цей випадок ми споглядали з СамОдіним).

Аналогічно, розумію за що такий коментар можу бути заблокований, проте від своїх слів не відмовлюсь. --Kibeee 11:41, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти

Поважний Кібене, я не маю часу проводити тут якусь свою політику (окрім проукраїнської та наповнення українського інформаційного ресурсу інформацією) - ото сьогодні мене присадили на апелювання, ну..... то апелюйте, а не прийшли постояти ("обозначіть прісутствіє"). Оскільки нормальна й свідома людина коли хоче щоби її почули - повинна сама вміти слухати й набратися терпіння до цього - а не упиватьися своїм куценьким висловом а все решту мене не стосується. Тому щодо моєї риторики повторю що сказане Сергієві: майте на увазі - мої розвязливі(по вашому й певно то таки пристану на це) і жорсткі оціночні судження не йдуть в порівняння з цинічними діями - редагуваннями та викаблучуванням-окозамилювання хлопчаків з постами «ніпрощо» чи «самдурак» приховані за "позолотов витонченого словоблудства". Саме в таких випадках тим хлопакам й перепадало - каюсь, маю таку "слабину" - не терплю фальші. Я, завше, навожу кілька тез та підкріплюю їх аргументацією, бо не маю звичу "словесного піонер-бола" (себто я тобі тяпну два речення, ти мені й так поки не натяпаємося:). Щодо прихистку скривдженим, то Ви мене подивували, се коли на Бабича гримав, то йго захищав, чи "ламача заліза" Приму стримував-показував (тоді як Ви сиділи в корчах) а чи Рейдеру від мене не перепадало, а скільки скривджених від Запитів на вилучення відігнав - тому в мене ще питання риторичне - хто з нас "кому рідний":) й більше конфліктів спровокував своїми діями в статтях чи просторі а то й редагуваннями. Постарався викласти все в одному абзаці (хоча маю сумніви що Ви йго дочитаєте) бо коли хочеш бути почутим - навчись чути інших!, поважатимеш опонента - поважатимуть й тебе. Перепрошуюся за відвертість. Шануйтеся! --Когутяк Зенко 14:17, 16 травня 2011 (UTC)Відповісти