Обговорення користувача:8loginout8/щодо SIS (05.02.2011—05.02.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «щодо SIS» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:8loginout8/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:8loginout8

щодо SIS[ред. код]

Шановний вікі-побратиме 8loginout8, трішки перепрошуюся - взявся Вам помочи при редагуванні (більше в оформленні) статті SIS, аби тутешні приспікливі люда не доймали Вас. Якщо подалі писатимете статті з того списку - можете повиправляти де того вартує (хоча певні бізнес-структури та торгові марки, гадаю навіть не варта перекладати, а лишати іншомовними). Та й думаю, що й до топонімів теж варта повернутися та вказати їх до цього переліку - але вже наприкінці списку з певною підводкою - але то вже на Ваш смак, як автора статті. Ще раз перепрошуюся й творчих успіхів Вам! --Когутяк Зенко 11:36, 5 лютого 2011 (UTC) Шануймося!!!Відповісти

  • 8loginout8 - Ви помилилися - жодного вилучення із тьіла статі не робив й не робитиму (тут моє таке кредо - мені за це ще й зчаста дорікають:)
Шановний 8loginout8, я ж зовсім не відрізав інфу про топоніми, навіть більше того тут вище написав «що й до топонімів теж варта повернутися та вказати їх до цього переліку - але вже наприкінці списку з певною підводкою - але то вже на Ваш смак, як автора статті»
  • Просто якби я відкотив ті Рейдерові редагування він побіг би до адмінів просити мого блокування (маючи на мене зуба). Тому я трішки почав марафетити статтю й відігнав Рейдера від неї.
  • Більше того, ще десь був найшов уже наших постсовкових абревіатур - повязаних з «СІС» - та змушений був поправляти статті зі списку "на вилучення" - куди їх туди впихнув той таки Секіші (тому до статті про «СІС» мав намір звечора вернутися).
  • 8loginout8 перегляньте уважніше історію статті. А от якщо Вам не сподобалося що дав посилання через англійську вікі на тамтешні статті - не маю нічого проти. Та саме таким способом я борюся при написанні статей з молодими нетерпеливцями - що як і Вас доймають - "негайним перекладом всієї статті", а то зразу ж виносять на вилучення - як це було з списками парків (Італії та світу) , я ж бо там не вилучав списки, чи не так:) а навпаки згуртував люд супроти їх вилучення й сам поперекладав що міг.
  • Тому перепрошуюся, якщо не вдалося зразу ж порозумітися :) глипніть детальніше історію. Успіхів!!!--Когутяк Зенко 17:09, 5 лютого 2011 (UTC)Відповісти