Обговорення користувача:Artem Lashmanov

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AntonProtsiuk (WMUA) у темі «Долучайтеся до Європейської весни 2024» 6 годин тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Архіви
Архів 1 Архів 2


Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії!

Шановний дописувачу української Вікіпедії Artem Lashmanov!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:45, 29 січня 2022 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону, присвяченого захисницям України та іншим видатним жінкам

Вітаю! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2022 у Вікіпедії, який розпочався сьогодні і триватиме до 24 листопада.

У межах проєкту запрошуємо працювати над статтями про видатних жінок, зокрема про захисниць України. На відміну від минулорічного марафону, цього разу можна також створювати нові статті; однак за поліпшення уже наявних можна отримати додаткові бали.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї кампанії. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:33, 10 листопада 2022 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Європейської весни 2023

Вітаю! Позавчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Додаткові призи можна виграти у категорії «Австрія» завдяки підтримці партнерів. Можливо, будемо оголошувати більше спецномінацій — стежте за нашими новинами, зокрема у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Активним учасникам і учасницям конкурсу в минулі роки варто звернути увагу на оновлення цьогорічного конкурсу:

  • Перш за все оновлений тематичний формат конкурсу — пишемо про країни Ради Європи. Отже, додалося 20 нових країн із Західної, Північної та Південної Європи, а натомість кілька країн Центрально-Східної Європи тепер не підпадають під тематику конкурсу (зокрема Росія та Білорусь)
  • Внесено зміни до конкурсної формули, за якою будуть визначатися переможці. Загалом система оцінювання 2023 року мотивує створювати небагато якісних статей на противагу великому числу низькоякісних статей.
  • Також запроваджено коефіцієнти країн — чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії (пропорційно її населенню та висвітленню в англійській Вікіпедії), тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:20, 17 квітня 2023 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Європейської весни 2024

Вітаю! Вчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 31 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Як і минулого року, конкурс фокусується на країнах Ради Європи (окрім України: про власну країну традиційно у межах конкурсу не пишемо).

Активним учасникам і учасницям конкурсу у Вікіпедії минулого року варто звернути увагу на кілька оновлень в умовах. Вони спрямовані на те, щоб заохочувати якість внеску та поліпшення уже наявних статей:

  • Започатковувати у межах конкурсу можна статті лише на теми, визначені організаторами у конкурсних списках. На поліпшені статті це обмеження не поширюється; поліпшувати можна будь-які статті, які стосуються теми країн Ради Європи.
  • Запроваджено нову основну номінацію «Найцінніше покращення». У ній призами нагородимо до 5 людей, чиї індивідуальні поліпшення до наявних статей будуть визначені найціннішими для Вікіпедії за рішенням журі.
  • Знижено мінімальний бар’єр розміру для покращення статті: відтепер доповнення до статті повинно становити не менше 1000 байтів.

Як і минулого року, чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії, тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї. Рейтинг кожної країни та детальніші умови конкурсу можна переглянути на сторінці регламенту.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:18, 2 травня 2024 (UTC)Відповісти