Обговорення користувача:Devilkratos

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Звірі у темі «Веломісяць у Вікіпедії!» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Участвую в проекте "Вікі любить пам'ятки", работаю над добавлением фото памятников города Симферополя

Вікі любить пам'ятки[ред. код]

Кілька днів тому вам було надіслано листа від оргкомітету конкурсу ВЛП. Прохання відповісти на нього якомога швидше.--Анатолій (обг.) 18:39, 4 листопада 2013 (UTC)Відповісти

Місяць атеїзму[ред. код]

Запрошую вас до місячника. Долучайтесь та створюйте статті про атеїзм--Ffederal (обговорення) 19:45, 27 грудня 2013 (UTC)Відповісти

Зголошуйтесь допомогти з відбором фотографій[ред. код]

Через три дні закінчиться фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» і з першого жовтня почнеться довгий шлях до визначення переможців. Роботі журі передує підготовче відсіювання фотографій, які очевидно не претендують на перемогу: знімки, де немає пам'яток, фото відверто поганої якості, світлини, на яких немає пам'яток, фото охоронних табличок. Щоб допомогти оргкомітету з підготовчим відсіюванням, не треба бути фотопрофесіоналом, а треба мати вільний час і влучне око.

Якщо у вас є час на те, щоб 1—7 жовтня допомогти з розбором фотографій конкурсу, будь ласка, дайте про це знати, написавши на wlmwikimediaukraine.org.ua. Дякую! -- ViraMotorko (WMUA) (talk) 17:19, 27 вересня 2016 (UTC)Відповісти

Веломісяць у Вікіпедії![ред. код]

Вітаю, дорогий велосипедисте! Радий повідомити, що з 22 серпня по 22 вересня в нас проходитиме Веломісяць. Закликаю долучитись до конкурсу з наповнення статтями на велотематику української Вікіпедії і здобути цінні призи, перемігши в ньому!
З повагою, голова оргкому Звірі 11:22, 19 серпня 2017 (UTC)Відповісти

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви берете участь у вікіпроекті «Вікі любить пам'ятки» — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:02, 6 лютого 2020 (UTC)