Обговорення користувача:Dim Grits/Картка мінерала (26.11.2008—27.11.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Dim_Grits/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Dim_Grits

Картка мінерала[ред. код]

Зміни у картках варто попередньо обговорювати, оскільки вони позначаються на всіх включеннях цієї картки у статтях (а їх близько 200) і там теж необхідно робити такі ж заміни. Ці зміни конче потрібні, чи можна залишити як було?--Leon 06:46, 26 листопада 2008 (UTC)Відповісти

Листа отримав (відповідати можна й тут, я бачу зміни). Вибачте за дещо різкий тон. Маєте рацію - зміни потрібні. Ввечері спробую ботом зробити відповідні коригування у статтях з цією карткою. Але порада залишається - зміни шаблонів необхідно заздалегідь перевіряти і передбачати відповідні зміни у статтях.--Leon 09:20, 26 листопада 2008 (UTC)Відповісти
  1. Радий співпрацювати з Вами. Трохи вікіфікував шаблон. Маю зауваження щодо свого внеску й ще до Вашого:
  • Подвійне променезаломлення - загальний термін, мінералогічна калька в Wiki Двозаломлення мінералів. Перший термін має загальний характер - але більш зрозумілий й огрядніший :).
  • Плавкість - це всеж температура плавлення, чи малось на здатність до розплаву в полумї - характеристика так би мовити польового методу визначення. Бо є фазові переходи хх °C хх °C хх . Нажаль не знайшов прикладів заповнення картки.

Dim Grits 09:49, 26 листопада 2008 (UTC)Відповісти

1. Навзаєм :). 2. Не заперечую. 3. Плавкість - саме характеристика здатності до розплаву, інакше було б саме "температура плавлення". (Але варто перевірити, бо я не мінералог, хоч і маю уявлення; картку доповнював по зразкам з інших віки).
Запустив бота внести зміни у статтях.--Leon 05:37, 27 листопада 2008 (UTC)Відповісти