Обговорення користувача:Gutsul/Мелітополь (27.06.2008—27.06.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Demidov2007 у темі «Мелітополь» 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Gutsul/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Gutsul

Мелітополь

[ред. код]

Мені, звісно, приємно, що ви так гарно мене привітали... Але мені не дуже зрозуміло, чому ви відкинули мої редагування.

Ви, взагалі, перевіряли посилання? Якщо перевіряли, то напевне помітили, що сайт topmelitopol.com.ua - це взагалі напіввідкритий проект, дарма що розташований на домені com.ua. Але ж чому ви відкинули й це посилання?

Усі інші посилання існують в англомовній Вікіпедії протягом довгого часу, я лише скопіював майже усі до україномовної версії. Вони не є комерційними и не роблять статтю "колекцією посилань". До речі, Топографічна карта міста та околиць - це лише одна сторінка, а не сайт. Таких сторінок дуже багато. Але ж ви це посилання чомусь не прибрали!

Як я бачу з історії, ви до цього часу не редагували цю статтю, тож, мабуть, не маєте уяви, які посилання щодо Мелітополя бажані, а які - ні... Можливо, це помилка, але тоді будьте ласкаві - поясніть чому цих посилань не повинно бути. Мені, врешті-решт, цікаво.

Ще мені здається, що ви відкинули моє редагування лише на тій підставі, що я новачок (до речі, це не зовсім так, бо я дуже довго в англомовній Вікіпедії, тож новачок я лише технічно) і що моє найперше редагування - посилання.

З повагою, --Demidov2007 14:01, 27 червня 2008 (UTC)Відповісти

До речі, я вдячний вам за це редагування. Коли я перевіряв, що ж вам так не подобається, я виявив, що melitopolcity та melitopollive - один ресурс. Тож мені треба буде прибрати одне з цих посилань з англомовної статті. Якби не ви, я б і не помітив, бо ці посилання там вже більше року, а я - ні. Тож дякую! Але все одно, цей ресурс - корисний и пов'язаний із містом, незалежно від того, чи є зайве посилання нього, чи воно відсутнє.

Demidov2007 15:38, 27 червня 2008 (UTC)Відповісти